Следва

Ако сладурчето ви пише ТАКИВА съобщения, бягайте с 200

На силния цвят силата: тюркоазената Кралица Максима

На малко жени ярката палитра пасва толкова добре, колкото на Кралица Максима от Нидерландия 

 

Celebrities преди 2 години

50-годишната кралица се появи в чудесна тюркоазена рокля с отворена яка на връчването на наградите „Appeltjes van Oranje“ в двореца в Хага. Дрехата е на бранда Maison Natan и представлява много женствена, хем тържествена, хем ежедневна рокля в монохромно ярко синьо, с няколко добре кореспондиращи си акцента - широк колан от същата тъкан, къси ръкави с дебел маншет и силует "прегърни ме" (четете още: Опс! Кралицата на Нидерландия празнува юбилей в "гола" 3D-рокля). 

Роклята е комбинирана умело с чифт висящи обици с камък, бежови обувки деколте, от най-елегантния вид, т.е. почти невидими, малка чантичка, също в бежово, часовник Cartier и дискретна гривна, и прекрасно оформен богат кок на хубавата руса коса на Максима.  

Иначе, само през последния месец, Нейно Величество Максима на Нидерландия, беше фотографирана с още два прекрасни тоалета в много ярки цветове - розова комбинация от панталон и туника и дълга рокля в изумително лилаво.  

 

More from View Sofia

5 причини да имате таблет + 5 причини той да е no one else but HUAWEI MatePad 11

All About Life преди 2 години

Таблетът е Вещта на нашето време, обожаваме своя, позлваме го за всичко и искаме всички, които обичаме, също да си имат the cool boy of technology, понеже по-полезна и елегантна джаджа няма! Представяме в "подкрепа" на това си твърдение 5 причини да се сдобиете с един моментално и още 5 да си вземете точно като нашия, най-новата креация на Huawei - MatePad 11, с него се разбираме най-сладко 

More Celebrities