Следва

Годишен ХОРОСКОП 2024: БЛИЗНАЦИ

Годишен ХОРОСКОП 2024: ТЕЛЕЦ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... ТЕЛЕЦ, след като вчера стартирахме с ОВЕН

Astro преди 3 месеца

През 2024 г. ставате все по-известни и вашата прекрасна планета-управник, Венера, изобщо няма да бъде ретроградна!

Добре дошли в 2024 г., Телци! Тъй като Уран ще продължава да е във вашия знак през цялата година (за първи път от много време той се премести в Телец през март 2019 и ще остане при вас до юли 2025), грубата новина е, че можете да продължите да очаквате изненади. Уран е ексцентричен и непредсказуем. Вие сте заземен земен знак и при това фиксиран. Най-щастливи сте, когато животът е спокоен и стабилен. Уран има две ретроградни фази - една, която започна през август миналата година и завършва в събота, 27 януари, и друга, която продължава от неделя, 1 септември, до края на 2024 г. През тези периоди изненадите ще се случват направо естествено. Вместо да се страхувате, че неочаквани новини ще паднат от небето, можете да промените мнението си относно това, което искате от една връзка, подхода си към грижата за себе си или посоката, в която се е насочила кариерата ви.

Ето обаче някои добре дошли новини: вашата управляваща планета, чувствената Венера, владетел на вкусните неща (любов, красота и пари), няма изобщо да бъде ретроградна. Отново, това е наистина страхотна новина. Когато Венера стане ретроградна, влюбените са по-склонни да се карат, парите идват бавно, правенето на големи промени във външния вид е непрепоръчително. Но не е нужно да се тревожите за това тази година. Продължете да четете, за да научите какво да очаквате по въпросите на любовта, приятелството, кариерата и здравето от 2024 г.

Важни астрологични събития през 2024 г. за Телец

Петък, 19 април: Слънцето влиза в Телец
Понеделник, 29 април: Венера влиза в Телец
Вторник, 7 май: Новолуние в Телец
Сряда, 15 май: Меркурий влиза в Телец
Неделя, 9 юни: Марс влиза в Телец
Петък, 15 ноември: Пълнолуние в Телец

Любов и връзки

Със сигурност очаквайте да се почувствате обичани през вашия сезон, Телци, който започва в петък, 19 април. Въпреки че това важи през цялата година, когато Слънцето е във вашия знак, можете да се радвате на всички форми на любов. Това включва романтични партньорства, но обожанието и удоволствието не се ограничават до тези срещи. Малко след като Слънцето навлезе във вашия знак, вашата управляваща планета, Венера, се плъзга също в Телец в понеделник, 29 април. Въпреки че това е прекрасно време за романтика и ще видите много Телци да се влюбват по-дълбоко... това изисква празнуване на всички партньорства. В неделя, 22 септември, Венера навлиза в Скорпион и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата или частта от вашата диаграма, която се фокусира върху взаимоотношенията, което прави есента на 2024 г. забележително време за любов.

Сега нека поговорим за секс. Между другото, Телеците, които в момента не са съвсем в настроение за интимност, могат просто да заменят думата с "чувственост". Звездите няма да ви подминат. Добре ще е, ако Телците започнат да се интересуват повече от ритуали за кожата, отколкото от извратени фантазии, дълги бани вместо секс играчки или време, прекарано насаме в сън. Разбира се, позволено ви е да бъдете алчни и да имате всичко. Лятото ще е приятно време за вас - от каквато и форма на чувственост да се интересувате, благодарение на Марс, планетата, свързана със сексуалната енергия, която се премества във вашия знак в неделя, 9 юни. Марс е, така да се каже, планетата на възбудата, но има и цяла част от вашата карта, която управлява удоволствието: 5-ти дом. Венера се премества в Дева и във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията, в неделя, 4 август. Това предлага комбинация от любов и чувственост, която инжектира застояли връзки със страст, помага да запалите искрата на нови връзки и е прекрасно време да се свържете с тялото си. Човек трябва да помни силата на самоудоволствието. Пълните луни са забележителни по много причини: те носят проявление, понякога могат да ви накарат да се чувствате на ръба, но също така могат да засилят сексуалното желание. Ще има пълнолуние във вашия знак, Телец, в петък, 15 ноември. Може да е бурна нощ за купони, но може също така да донесе щастие на обвързаните Телци.

Приятелства

Най-важното нещо, което трябва да знаете за вашите приятелства през 2024 г. е, че Сатурн, дисциплинарът на зодиака, ще прекара цялата година в Риби и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата. Сатурн е директора в астрологията. Разбира се, това не звучи като най-забавната конотация около приятелствата, но Сатурн все още е на ваша страна. Това просто означава, че ако се държите за токсични приятели, това е годината, в която трябва да ги пуснете. Трудно е да оставим приятелствата да изчезнат или да ги отрежем изцяло, но с напредването на възрастта трябва да приемем, че нашият социален кръг ще се измества и променя.

Тъй като Рибите обуславят вашия 11-ти дом, целият сезон на поетичния знак, който започва в неделя, 18 февруари, ще е страхотен за намиране на допълнително време, което да посветите на социалния си кръг. Когато сме необвързани, приятелствата ни могат да се разгласят като приоритет, но когато сме във връзки, може да бъде твърде лесно да ги оставим на заден план. И така, ето едно напомняне към всички Телци във връзки: не пренебрегвайте приятелите си.

В допълнение към сезона на Рибите, разбира се, трябва да празнувате и себе си, когато Слънцето влезе във вашия знак в петък, 19 април. И отново, трябва споменем Пълнолунието във вашия знак в петък, 15 ноември. Въпреки че дивата природа, която носят всички Пълнолуния, може да ви изкуши да купонясвате с приятели около тази дата, това може да накара всички да се тревожат и да доведе до драма. Играйте на сигурно и се насладете на яркото си Пълнолуние, релаксирайки у дома.

Kариера

2024 значително ще промени вашата работа, творческо хоби или където и да извличате социалното си удовлетворение. Благодарение на трансформиращия Плутон преминава във Водолей и във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус, в събота, 20 януари, където ще остане до неделя, 1 септември и ще видите, че ставате по-известни с нещо. Плутон също е във вашия 10-ти от вторник, 19 ноември, където ще остане до края на 2024 г. И двата периода бележат преобразявания за слава и богатство, независимо дали сменяте кариерата или творчески път. Не забравяйте, че нашите астрологични прогнози, за съжаление, са подчинени на капитализма, но звездите дават надежди.

Имайки предвид това предупреждение и знайте, че щастливата планета Юпитер също се стреми да благослови портфейла ви. Като планета на експанзията, тя благославя всичко, до което се докосне. Юпитер ще е на ваша страна през цялата година. В началото на  2024 г. тя ще е във вашия знак, което означава, че нещата изглежда вървят както искате. След това планетата на късмета се премества в Близнаци и във вашия 2-ри дом, дома на притежанията, в събота, 25 май. Ако оставим настрана икономиката и погледнем към звездите, 2024 е епична за това да станете по-известни, да напреднете в работата и да постигнете успех в своите страсти.

Други дати, които трябва да знаете относно парите и кариерата, включват понеделник, 29 април, когато вашата управляваща планета, Венера, се прибира в собствения ви знак. Венера е върховната богиня. Тя управлява всичко изобилно: любов, красота и пари. Вашите думи ще носят допълнителна магия по това време и чарът ви ще е повишен. Това е мощен момент да заснемете своя кадър професионално и, разбира се, креативно. Същото важи и когато планетата воин, Марс, навлезе във вашия знак в неделя, 9 юни. Енергията на Марс също може да ви помогне да напреднете; просто е друга марка. Докато Венера е прекрасна, Марс е настоятелен. Въпреки че ви подкрепяме да отстоявате себе си през цялата година, ще бъдете особено добри в това с Марс във вашия знак. И следете Пълнолунието във вашия знак в петък, 15 ноември. Тази лунна фаза е свързана със себеизразяването и често може да донесе новините, които сме чакали.

Здраве и уелнес

Обикновено астролозите трябва да ви предупреждават да избягвате да правите значителни промени във външния си вид, когато вашата управляваща планета, Венера, владетелят на красотата, стане ретроградна. Това означава, че винаги има част от времето, в която драстичните промени в цвета на косата или промените на тялото, като татуировки, пробиване на уши или инжекционни препарати, не са препоръчителни. Но няма ретроградна Венера през 2024 г., така че се отпуснете, знаейки, че можете да преминете през толкова промени, колкото желаете.

Въпреки това, за съжаление, никога нищо не е напълно лесно. Тази година две затъмнения попадат във Везни и във вашия 6-ти дом, дома на здравето. Хороскопите не са предназначени да ви карат да бягате при лекари, въпреки че винаги е добра идея да сте в крак с редовните си прегледи; вместо това, когато виждате информация за вашия 6-ти дом, считайте я за космическо извинение да удвоите рутинните грижи за себе си и за красотата си. Честно казано, Затъмненията могат да са много по-стресиращи, така че внимавайте около тях. Затъмненията могат да доведат до внезапна промяна (особено по отношение на всеки личен аспект, който сте пренебрегвали). Тази година носи две, които попадат във Везни и вашия 6-ти дом на здравето, както казахме - в понеделник, 25 март и в сряда, 2 октомври. Но не е нужно да се притеснявате. Просто запишете тези дати в календара си и ги използвайте като извинения, за да останете вкъщи, да си починете и да се поглезите.

More Astro