Следва

"Неуместно!": френската министърка Марлен Шиапа в Playboy и всички реакции

Като Барби, но по-хубаво: Блейк Лайвли два месеца след раждането

Най-сладката на света Блейк Лайвли, която наскоро стана майка за четвърти път, сподели снимки от семейната почивка 

Celebrities преди 1 година

Руса, нежна и щастлива, актрисата се показа точно два месеца след раждането на бебче номер 4, а феновете изпаднаха във възторг от чудесно възстановената й фигура. 

В поредицата симпатични кадри, публикувани от Блейк, има и такива на верния й Райън Рейнолдс, а също и великолепен семеен момент, в който двойката е редом до двете горди майки/баби в семейството - Тами Рейнолдс и Илейн Лайвли.

Можем да допуснем без преувеличение, че широката и искрена усмивка на актрисата на снимката със свекърва й подсказва, че Райън Рейнолдс е идеалният съпруг! Освен това той е и изключително състоятелен - миналия месец актьорът удвои богатството си, след като продаде дела си в Mint Mobile: Райън инкасира 350 милиона долара за 25% от акциите. Сега капиталът му активно се доближава до един милиард долара. 

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на четири дечица, като за последното раждане научихме през февруари. Припомняме, че двойката има още три дъщери: седемгодишната Джеймс, шестгодишната Инес и тригодишната Бети. Полът на четвъртото дете не е разкрит до този момент. Иначе, Райън и Блейк се запознаха през 2010 г. на снимачната площадка на Green Lantern. Година по-късно вече стана ясно, че са двойка, а през 2012 г. се ожениха. Красивата холивудска двойка с право се счита за една от най-преданите и най-щастливи - съпрузите не пропускат повод да се обяснят в любов един на друг, заразяващо щастливи са и вечно заедно. Красота! 

More Celebrities