Следва

Истории от живота: Франсис Фармър, от Холивуд до лоботомията

You’rе so golden: Хари Стайлс

Androgyny is back!

Celebrities преди 3 години

На само 26 години тази прекрасна персона, от зодия Водолей, завладява музикалната поп сцена и модния подиум. За първи път го срещаме в X-Factor Британия, където става част от тийн-музикалната група One Direction.

Днес ще говорим за пикантния живот на Стайлс, колаборацията с модния гигант Gucci, андрогеничния му подход, албума "Fine line“, който завладя целия свят и защо Тейлър Суифт написа песента си “I know you were trouble” точно за него.


Хари Стайлс за Gucci, 2018г.

Преди цялата популация на тази планета да крещи нeговото име, Хари работи в пекарна за вкусни произведения от тесто. Who knows what life brings you. На 16 декември 2019-та, Стайлс лансира лимитирана колекция  тишърти в колобарция с креативния директор на Гучи, Алесандро Микеле, в чест на промоцията на новия албум на Хари "Fine line”.

Албум, който като визия противоречи на актуалните тенденции в поп музиката, където хип-хопът и латино жанрът са на върха, и изцяло на мъжката външна естетика. Нямаме нищо против билдърите, но със сигурност подкрепяваме идеята на Микеле, андрогинността да бъде in again и да остане там по някакъв начин. По тази тема ще си говорим в рубриката ни „Щрак, fashion на портрет”, където категорично ще изясним какво е нашето мнение по въпроса за стайлинга  и кои са модните елементи, които момчетата трябва да добавят към своя аутфит, за да изглежда жизнено и любопитно секси. Певецът заяви, че е бисексуален, но неговият живот е изпълнен с клюки и интриги, като те до една са свързани единствено с жени. Тази изява е интересна, защото ни интерсува дали той е наистина Би или това е просто един маркетинг трик, с цел по-голям диапазон на аудитория. Не го съдим...


Хари Стайлс и Алесандро Микеле, Met Gala, 2019г.

Докато сме на темата страст, ще ви открием част от богатото любовно портфолио на Хари, в което се намират доста известни имена - имена на певици и модели. През 2017-2018 г., романтичният Стайл се дейтва с модела от “Victoria's Sеcret” - Камил Роу (Camille Rowe), която Хари представя дори на семейството си, но влюбените гълбчета се разделят след година.


Хари и Камил Роу

Мистър Стайлс също така е бил  в любовен триъгълник между сестрите Кардашян - Кендал Дженър и Клои Кардашян, от който Клои все пак се изнесе, а певецът, три години след калабалъка, бе пак с Кендал. Също така, феновете са убедени, че той е бил и със сестрите Хадид.

Не изключваме и Никол Шерцингер, с която са в афера през 2013-та, когато Хари е на 19, а тя - на 35! 


Никол Шерзингер и Хари Стайлс

Все пак, феновете на Хари Стайлс най-много си харесваха за снаха нежничката Тейлър Суифт. Тяхната любов обаче приключи доста тъжно - Суифт бе наранената и oт болка изписа нотите на хита си I know you were trouble.

Ние ще продължим да преследваме всяка стъпка на ексцентричния Хари... Засега толкова, пуснете си прекрасния албум и усетете уханието на есента чрез песента Golden.

P.S. Интимно ще съблечем Хари в рубриката ни Петъчна доза секс.

More Celebrities