#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3
  •  

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 3

В ДЕН 3 от нашият Коледен Giveaway ви подаряваме един уникален и елегантен аромат, който дава самочувствие на всеки мъж и омайва всички жени до припадък. Най-новият мъжки парфюм от Jean Paul Gaultier, Le Male Le Parfume, е абсолютен хит тази година. Колекцията Le Male празнува оригиналното си творение, емблематичният аромат на бранда от 90-те е един от бестселърите в парфюмерията.

Новият образ на шишенцето на парфюма е безкрайно красив и изтънчен, облечен в черно и златно офицерско яке, тази интензивна визия поставя нови висоти за Le Male със страхотен стил и класа.

А самият аромат е просто...УАУ! Силни, но не натрапчиви нотки на кардамова миризма гялат сетивата ни, а свежестта на лавандула и ирис в сърцето му ни понася плавно към пристрастяващата ванилова основа. Обаятелна одисея, изпълнена с контрасти, които ни дезориентират и потапят в нежна фантазия. Ахх, мечти, сладки мечти...

Le Male на Jean Paul Gautier очаква да бъде подарен на някой страшен късметлия или пък да бъде взет от някоя любяща приятелка и в последствие да се превърне в чуден коледен подарък. Условията за участие в играта са описани подробно на нашия Инстаграм ТУК.

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.