Следва

Topshop банкрутира: Шок, шок, шок

Наташа Рамзи-Леви напуска Chloé

След 4 успешни години, Наташа се оттегля, кой ще е следващият, очакваме да научим до дни

All fashion преди 3 години

Французойката оставя зад гърба си 4 добри години в модната къща. Припомняме новината за назначението й ТУК. Иначе, кой ще замени приятната талантлива госпожа Рамзи-Леви, от марката обещават да ни кажат до няколко дни.


Наташа на шоуто Chloè Fall 2020

Новината, че шеф-дизайнерът на парижката модна къща вече не е Наташа, е отпреди минути. Решението влиза в сила незабавно. Краткото прессъобщение казва само това, като абсолютно нищо друго не се споменава, с изключение на факта, че наследникът на поста ще бъде съобщен "в кратък срок".


 Pre-Fall 2019: Chloé


"През последните месеци на здравен,социален и икономически хаос, мислих много за наложените промени в индустрията и за това как най-добре мога да се адаптирам към тях посредством моите креативни, интелектуални и емоционални виждания", казва Рамзи-Леви. "Това е, което ме накара да погледна на бъдещето си по различен начин и да пожелая да опитам различни възможности."


Chloé RTW Пролет 2021

Изпълнителният директор на модна къща Chloé - Рикардо Белини - благодари на Рамзи-Леви за нейното "страхотно сътрудничество с Chloé, поставяйки своите интелект и чувство за мисия в центъра на общата ни работа, така, както ги е виждала и основателката на нашата компания. Тя е важен член на уважавания дамски екип на фирмата ни, традиция, която високо ценим. Нейната креативност и лидерско виждане записаха силна и значима глава в нашата история."


Fashion Starter: Стопроцентовото попадение Наташа Рамзи-Леви


Дълго време дясна ръка на Никола Гескиер, Рамзи-Леви се присъедини към Клое през април 2017-та, идвайки от Louis Vuitton, където оглавява дамския отдел за готово облекло от 2013-та. Дизайнерката стартира кариерата си в Balenciaga през 2002, превръщайки се в най-близкия сътрудник на Гескиер. Когато французинът напуска Balenciaga през 2013 г., тя започва да консултира няколко бранда, вкл. Hermès и Acne Studios, преди да се присъедини наново към Гескиер в Vuitton.

Открита през 1952 година от Габи Агион, Chloé е френска модна къща с огромни традиции и отличен пазар. Достатъчно е да припомним, че през дизайнерския й колектив са минали Карл Лагерфелд, Стела Маккартни, Фиби Файло, Хана Макгибън и Клейр Уайт Келър, а дрехите и аксесоарите й са по снагите на най-известните модни хора в света, сезон след сезон.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.