IQOS 3 Duo Frosted Red: ах, тази комбинация!

IQOS 3 Duo Frosted Red: ах, тази комбинация!

По-красив не е имало! 

Новият IQOS 3 Duo Frosted Red е романтична среща между нежни снежинки и червено вино; мат и блясък, красота и красота... Изключителнато лимитираната колекция включва наистина най-красивата цветова комбинация за годината, не пропуснахме да си набавим това бижу и сме възхитени!

Устройството за нагряване на тютюн е удобно и качествено като всички останали модели на IQOS, но лимитираната цветова гама ни носи върхово естетическо удоволствие. Техническите характеристики остават важни за нас, затова припомняме, че иновативната технологията на нагряване на тютюна и дизайнът на устройството остават непроменени като на последния модел IQOS 3 Duo - устройството, което дава възможност за две поредни употреби без зареждане. Чрез специално разработената технология устройството нагрява тютюна, без да го гори, като по този начин премахва цигарения дим и катраните и намалява значително образуването на вредни вещества.

Подарихме си го като предварителен Коледен подарък, защото 1) искаме завинаги да го имаме, виждаме колкекционерска стойност в красотата му и 2) друго нещо в подобни багри не притежаваме, но преди всичко 3) защото се отказахме от цигарения дим и няма връщане назад! На допир най-новият модел на устройството е буквално мек с характерните си обли форми и кадифено-матовото покритие, а в огледално студеното синьо директно се оглеждаме, когато имаме нужда да фиксираме червилото. 

Напомняме, че популярнияt бездименпродукт е предназначен само за пълнолетни пушачи, които търсят по-добра алтернатива. И като такива си позволяваме да се сдобием и с аксесоари ОТТУК и през декември, и за Коледа, и във всеки друг момент.

Щастлива Коледа!

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.