Следва

Годишен ХОРОСКОП 2021: Телец

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 8

#ViewSofiaXMASGiveaway

All About Life преди 3 години

С всеки изминал ден Коледното ни настроение се засилва. Харесва ни да подаряваме красота и топли чувства на нашите читатели и всеки ден е все по-вълнуващо да разберем кой е късметлията за деня. Днес ще бъде ТЯ.

Гланцът за устни Shimmer GelGloss на една от най-предпочитаните ни марки, Shiseido, е незаменима част от ежедневния ни грим - лек, елегантен, стилен. Освен блясъка от рефлектиращите перли, който просто обожаваме, Shimmer GelGloss ни дава 12-часова хидратация и вълшебно меки устни. Цветът Shin-Ku Red е чисто нов, безктайно сладък и мигновено влюбващ. Изпреварваме събитията и анонсираме този продукт, който ще е съвсем скоро наличен тук.

В ДЕН 8 от Коледния ни Giveaway подаряваме на една от вас, нашите любими читателки, именно тази прелест за устни от Shiseido.

Включете се в играта на нашия Инстаграм профил ТУК, където са описани и условията за участие.


More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.