Следва

Lunchtime shopping: 22 повече от красиви топли приятеля

Best Instagram moments: Травис, Тейлър и още

Живеем за тези модни моменти

All fashion преди 3 години

В дните преди Коледа, настроението винаги се покачва, а тази година, след цялата социална дистанция, направо изтрещяваме. Известните личности също (благодарим им, за което). Като за понеделник, забавляваме се с най-запомнящите се Instagram модни моменти през изминалата седмица:

1. Хари Срайлс

Какво да ви кажем... Страхотен е! Да го виждаме на корици винаги е вълнуващо, а последният му пост е посветен на годишнината от албумa "Fine Line". И все пак много ни се иска да споменем и този от 2 декември (по-миналата седмица). Хари отвърна на критиките за корицата му на Vogue, на която носи рокля, с корица на Variety. Облечен е в бледосин костюм и сладко похапва банан, а надписа ни разсмя: "Върнете мъжествените мъже". Забавен си, Хари, признаваме.

2. Дуа Липа

Тази седмица певицата "сервира" не една, ами две невероятни визии в Инстаграм профила си. Първата е чиста ежедневна доза мода - Дуа Липа позира с кучето си, Декстър, на задните седалки на кола с кожени салон, с който си отива и кожената чанта, а Burberry пуловерът й е страхотен! След три дни певицата сподели и кадри от Billbord Women In Music Awards, където тя откри шоуто с песента "Boys Will Be Boys", облечена в бляскава черна рокля без презрамки и пола покрита с тюл. Разбира се, дизайнът е дело на Giambattista Valli и е рециклиран от пролетната колекция на марката от 2016 г. Дуа изглежда просто fantastique!

3. Тейлър Суифт

В петък, Тейлър пусна 9-ия си студиен албум "Evermore", а обложката му е романтична и красива. На нея певицата е облечена с елегантно карирано палто от Stella McCartney, в което целия свят се влюби. Всъщност след Инстаграм поста на Тейлър, дрехата почти веднага бе разпродадена.

4. Наоми Кембъл

"Африканската мода е във възход. Време е!" Тя е една от най-емблематичните чернокожи модели и е страхотно да я видим на Седмицата на модата в Лагос. Последният пост на Наоми е наистина красив, позира в широка рокля с асиметричен принт на африканската марка Tzar. И както винаги - изглежда феноменално.

5. Доджа Кет

Доджа е едно страхотно коте, ако питате нас. Наскоро нашумялата певица не спира да ни изненадва с оригиналния си стил. Преди дни, тя обяви в Инстаграм първата си модна колаборация с PrettyLittleThing. В съответствие с дръзкия вкус на певицата, колекцията е изпълнена с интересни дизайни и такива подходящи за пандемичния начин на живот, включително кроп, който се връзва за панталони.

6. Парис Хилтън

Моделката си е все така красива, това няма да се промени. Преди дни тя сподели сладка снимка в социалната мрежа с новото си гадже, Картър Реум, пред Коледната елха в дома им и отдолу написа "Коледното ми желание се сбъдна". Парис е облечена в шикозна рокля на полка точки и чифт черни токчета - много празнично и красиво.

7. Зендая

Актрисата стана новото лице на Maison Valentino и страшно много й отива. Фотосесията й за бранда е много елегантна, семпла и нежна, а от пост в Инстаграм профила на самата марка разбрахме, че идеята за нея идва от "връзката между минало, настояще и въображаемо бъдеще". Зендая е облечена в черна дантелена рокля и прегърща черна кожена чанта Valentino, която много искаме.

8. Елза Хоск

Моделката ни порази с нейната визия "дъждовен ден в квартала". Този черен тренч, кожения колан със златна катарама и тези ботуши са просто върха, а чадърчето й - акцент, който ни вдъхнови да се разходим из нашата дъждовна София с красив чадър и добър outfit.

9. Джейдън Смит

Забелязали сме, че синът на Уил Смит определено се интересува от мода, не само от музика. Последния му пост в Инстаграм се отнася до любовта му по-скоро към първото. На снимката Джейдън е фотошопиран на разноцветен фон и изглежда сякаш е в безтегловност, а облеклото му е от Online Ceramics - популяризираща се streetwear марка, на която мислим да обърнем внимание.

10. Травис Скот

Рапърът има особен стил. Една от последните му колаборация с Louis Vuitton е много футуристична - слънчеви очила, лъскав черен костюм и перлена огърлица. RapTV дори го нарекоха "мъжът на 2020-та" в коментар, а ние се чудим кой е нашият...

П.С. Гласуваме кой е най-красивият българин на 2020-та ТУК.

More All fashion