Следва

Street Style вдъхновения: близначките Blutstein

Шантавите времена изискват шантави чорапогащници

Какъвто и цвят да изберем, посланието е ясно: черните чорапогащи заслужават да останат в миналото 

All fashion преди 3 години

Има определено време и място за строгост, минимализъм и сдържаност, но бихме казали, че след пълния хаос и нестабилност на 2020-та, сега не е такова време. Колкото и да желаем да опростим гардеробите си по време на всичките локдауни, истината е, че никога не е имало по-добър момент да направим повече впечатление с дрехите си. Да се обличаме по-странно, да прегърнем странните тенденции! 


Shuting Qiu spring 2020

Тези, които искаме да топнем пръст (буквално) в по-експериментален стайлинг, трябва да помислим сериозно за смелите шарени чорапогащници. Този ценово достъпен аксесоар носи незабавно настроение и озарява неутралните тоалети с малко цвят. Нашият начин на живот (вкъщи) прави моментът идеален за експерименти с карета, принтове и райета, тъй като трикотажът вероятно няма да се вижда от никого, освен от нас самите. Тоест, сега събираме смелост, носейки шантавите чорапогащници вкъщи, за да може съвсем скоро да не се притесняваме да се появим с такива на улицата, на работа или на купон...


Street Style вдъхновения: Paris Fashion Week Spring 2021


В момента, в който си намерим най-цветния и интересен чорапогащник, съчетаваме го с пола, изискана рокля или само с палто и красиви токчета - и силата е с нас. Гостите на миналогодишните модни седмици са вдъхновението ни, носещи оформящи чорапогащници с лунния принт Marine Serre и раирани чорапи Maison Soksi. Дизайнери като Ашли Уилямс, Дрийс Ван Нотен и Марк Джейкъбс също отговарят на момента, предлагайки чорапогащници в пълен спектър от цветове и щампи. Искаме много такива и ги искаме ВЕДНАГА!


Ashley Williams spring 2021


Yuhan Wang spring 2021


Chopova Lowena spring 2021

More All fashion

„Оригиналът“ на тесните дънки, Кейт Мос

All fashion преди 4 минути

От известно време плахо споменаваме, че тесните дънки май се завръщат, но така ли е наистина? Ако гледаме внимателно какво носят Бела Хадид и Жизел Бюндхен, както и какво показаха на подиума Miu Miu, по-скоро трендът е факт. В което ни убеждава и съвсем скорошната поява на Кейт Мос.