Следва

Прощалната реч на Мелания - мила!

1.2 милиона долара за ремонт на баните: Джил Байдън запретва ръкави

За ремонт на баните са похарчени колосалните 1,2 милиона долара

 

All About Life преди 3 години

В Белия дом вече се извършиха ред видими за окото на публиката промени - например в кабинета на президента, но, по сведения на запознати, най-сериозните реформи в интериорно и дизайн отношение, тепърва предстоят.

И докато президентът Байдън без съмнение е напълно зает с държавни дела, съпругата му, д-р Джил Байдън, е във вихъра на промените в новия си дом, насочени към това да им е комфортно, на нея и семейството й в следващите 4 години.

Предишната първа дама Мелания Тръмп бе господарката на Източното крило, и вземаше много насериозно задълженията си за интериорна декорация, включително да наблюдава дизайна на коледните украси в Белия дом по време на управлението на Тръмп.  Доктор Джил очевидно планира да прави нещата по свой начин. 

Според TMZ, Джил дирижира колосални ремонти на Източното крило на Белия дом; двуетажната зона, която представлява офис площите за Първата дама и нейния персонал. Изданието цитира федерални документи за обществени поръчки, в които се посочва, че само за бани ще бъдат похарчени малко над 1,2 милиона долара, като това, което е посочено е „освежаване на тоалетната". 

Въпреки че не е известно каква е целта на това „освежаване", Белият дом наема Holmes Mechanical Contractors за проекта; независима семейна компания, специализирана в крупни ремонти, обхващащи „инсталирането, ремонта, обслужването и превантивната поддръжка на механични системи".  Проектът за освежената тоалетна ще е завършен през май, следователно ще има достатъчно време за Джил и нейния екип да се насладят на преобразяването през четиригодишния мандат на съпруга й.

В допълнение към баните, TMZ съобщава, че е предприето и основно почистване на стойност 127 000 долара преди и малко след влизането на двойката в новия им дом. Медиите добавят, че ще бъдат похарчени още 44 000 долара за почистване на килими в 132 стаи и 55 000 квадратни метра от историческия президентски дом. 

„Първото почистване" съвсем буквално бележи новото начало за Джил и Джо, изглежда също, и за САЩ.

More All About Life