Следва

Миш-Маш по Раймонд Вагенщайн

Собствениците на ES Line Models организират кръводаряване

Една благородна инициатива, пусната като съобщение във Facebook ни вдъхнови да я подкрепим и публикуваме на...

All About Life преди 14 години

Една благородна инициатива, пусната като съобщение във Facebook, ни вдъхнови да я подкрепим и публикуваме на страниците на ViewSofia.

Собствениците на модна агенция ES Line Models организират масова кампания по кръводаряване сред своите модели.

Ето какво гласи съобщението:

Evgeny Evtimov 22 January at 12:29
До всички модели на агенция ES Line Models... .
Агенцията, под покровителството на Евгени Евтимов и Силвия Васева, има идеята да се направи общо безвъзмездно кръводаряване в Националния център по кръводаряване в София. Кръводаряването е нещо полезно за човешкото тяло и благородна постъпка, която можем да направим, спрямо хора, нуждаещи се от кръвопреливане. Помислете, че един ден това бихте могли да бъдете вие или ваш близък роднина или приятел. Носителят на титлата Best Model of Bulgaria 2009 Благовест Анев лично е натоварен с организирането на тази инициатива. Все още не е уточнена нито наша бройка, нито дата, но ви моля, ако имате възможност и интерес, свържете се Благовест Анев до 31.01., за да получите подробна информация.

В последствие, лакомствата, които ще ни бъдат дадени за дарената кръв, ще ги оставим в дом за деца, защото смятаме, че те имат по-голяма нужда от малко радост всеки ден.


А всеки един от вас, който подкрепя каузата, нека направи малък жест към нуждаещите се.
 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.