Следва

Сладурче: Хю Грант и най-готините му 10 романтични дуета

Лудо влюбени: Оливия Уайлд и Хари Стайлс са заедно 24/7

Въпреки прогнозите на скептиците, любовта между 36-годишната Оливия  Уайлд и 27-годишният Хари Стайлс придобива извънземни размери 

Celebrities преди 3 години

Както разказват близки до двойката, влюбените прекарват цялото си време заедно. 

В момента актрисата и музикантът се снимат във филма "Не се тревожи, скъпи" в Лос Анджелис, режисьор на който е Уайлд. Така че, логично и неизбежно, Оливия се среща с възлюбения непрестанно, бидейки и той ангажиран в продукцията.

"Тя е много щастлива с Хари. Изглежда, че романът име ще се окаже повече от сериозен", споделят очевидци от близкия кръг на звездите. 

Припомняме, че за влюбването на двойката се разбра в началото на годината, само няколко месеца след момента, в който Оливия Уайлд и Джейсън Съдейкис обявиха раздялата си след 8 години любов. 

Прекарвайки цялото си време на снимачната площадка заедно по професионални причини, Стайлс и Уайлд изведнъж се оказват силно привлечени един от друг, след което, очевидно решени да не се крият прекалено, за тази история разбра целият свят. 

Химията между двамата е осезаема, а Хари използва всяка пауза по време на снимките, за да влезе в стаята й, споделя източникът.

Дали Стайлс е причината за разрива между Уайлд и Съдейкис, които имат две деца -  шестгодишният Отис и четиригодишната Дейзи, не е известно. Според някои източници, двойката се е разделила преди цяла година, според други - през есента все още са били заедно. На Джейсън Съдейкис му е много трудно да се справи с раздялата, очевидно за него решението на бившата му половинка е било изненада. Актьорът в момента е особено близък с Дженифър Анистън, с която са дългогодишни приятели, като Джен го подкрепя изключително много в този нелек период. 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.