Следва

Полицай отвлече и уби Сара Еверард в Лондон, случаят потресе света

"Опитвам да спася връзката": Дженифър Лопес коментира разрива с Алекс Родригез

Първо излезе информацията, че са се разделили след 4-годишна връзка. Денят бе петък. Последва опровержение. Какво знаем днес? 

 

Celebrities преди 3 години

Дженифър Лопес и Алекс Родригез коментираха ексклузивно пред TMZ: "Всички съобщения за раздялата ни са неточни. Двамата все още работим над отношенията си и се опитваме да ги спасим". Дали сензационната информация за разрив в звездната двойка след бурен любовен роман и две отложени сватби се оказа преждевременна? И двойката всъщност няма намерение да се разделя?


На Оскарите през 2019

От изявлението на звездите пред колегите от TMZ става известна една пикантна подробност, за която можехме да допуснем, че е в основата на проблема. "Няма замесена никаква трета страна", се казва в откровенията, съответно заключаваме, че съмненията за изневяра от страна на Алекс са необосновани. 


Обичта на известните: зима в големия град, Джей Ло и Алекс


В този момент Родригез е сам в Маями, а Джей Ло е в Доминиканската република, където снима филм. Към момента няма никаква информация кога и как графиците им ще се засекат, така че Джей Ло и господин Родригез да се окажат заедно отново. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.