Следва

Ерих Фром, "Любовта е единственият нормален и задоволителен отговор на проблема за човешкото съществуване" и други цитати

Най-добрият подарък за Първа Пролет? Един от тези 14 страшно красиви пъзела

Има два типа хора: тези, които редят пъзели по време на пандемията от самото й начало, и другите, които не го правят, а би им се отразило добре 

All About Life преди 3 години

Все едно от коя група сте, проточилите се месеци на "особен" живот просто изискват да си причините някакъв вид нарочна естетическа наслада. Предлагайки ви да инвестирате в няколко великолепни екземпляра, припомняме, че реденето на пъзел е фантастичен отдих от напрежението и усещането за несигурност наоколо, носи спокойствие и доза увереност, че няма неща, с които ни е невъзможнъ да се справим, отличен приятел на семейството са - обединяват, разведряват и уталожват страстите.

Наливаме вино в чашата, отлепяме поглед от екрана и започваме да редим един от 14-те най-вълшебни пъзела, които грабнаха погледите ни в последните дни. Вижте ги, всички доставъчици проверено доставят до България, има и налични бройки: 

Двустранният пъзел на Ню Йорк, 41лв

Нюйоркчани, пък и не само те, копнеят емблематичните ресторанти, магазини, музеи, операта и т.н. в града да се върнат към нормалния си ритъм. Ню Йорк е най-великият град, а този пъзел ще ви напомни генерално защо. 

Пъзел - зърнена закуска, 25лв

За бърза и свежа следобедна дейност, този екземпляр е прекрасен. Състои се от 70 части и се казва Мunchies. 

Пъзел - Карти, 56лв

Разкошните дизайни на Rifle Paper Co. са превъплатени в този пъзел с карти на Амстердам, Атина, Лондон и други градове, за да задоволят озверялото ни желание за пътуване.

Пъзел "Общност" от Шейни Бенджамин, 33лв

Пъзелът от 100 части, именуван „Общност“, на художника от Бруклин, Shanée Benjamin, е ода за женските извивки и напомняне за чувството за общност, което отчаяно ни липсва през цялата пандемия.

Пъзел Рут Гинсбург, 36лв

Празнувайте изключителната жена, съдията от Върховния съд на САЩ Рут Гинсбург с този пъзел от 1000 части. За още вдъхновение, припомняме невероятната личност на съдия Гинсбург, която ни напусна миналата година ТУК

Пъзел Slowdown Studio Yoro Park, 58лв

Транспортирайте се до Япония с този пъзел от 285 части на The Site of Reversible Destiny в Йоро Парк, Япония.(Пъзела временно не може да бъде поръчан заради пандемията от COVID-19).

Пъзел "Birthday Bouquet", 69лв

Всеки творец ще оцени този пъзел, който прилича на скъпо произведение в престижна художествена галерия. 

Пъзел Голямата вълна, 40лв

Онези, които изпитват носталгия по скитането из ежегодните изложби на Met, задължително трябва да поръчат този пъзел с известната щампа на Кацушика Хокусай, „Под голямата вълна в Канагава“, който дава тона на най-запомнящите се произведения на изкуството в Музея Метрополитан.

Пъзел "Nevertheless She Persisted", 29лв

Този пъзел "Nevertheless She Persisted" е съставен от красиви илюстрации и цитати от влиятелни жени през цялата история, включително Роза Парк, Малала Юсафази и Анджела Дейвис.

Пъзел "Boobs", 65лв

Пъзелът с цици на Jiggy от 450 парчета представлява илюстрация на базираната в Бруклин художничка Джулия Хефернан и е точно този тип пъзел, от който приятелите ви ще се обсебят, когато го видят в рамка, окачен на стената у вас. 

Пъзел "Candy Shelf", 25лв

Здравейте, да, ще се нуждая от сак с желирани бонбони, докато редя този пъзел с 500 части. Чак го помирисваме... 

Пъзел Viva La Vida Frida Kahlo, 33лв

Пъзелът Viva la Vida Frida Kahlo не е за онези от нас, които в момента се чувстват немотивирани - той се състои от 1000 парчета, но е толкова вълшебен, отдавайки почит на Фрида и нейното върховно изкуство, че и на порции да го редим, все е добре.  

Пъзел "Andy Warhol Soup Can", 26лв

 

С прочутата Супа на Анди Уорхол, усещането е за два пъзела в едно. Жестоко!

Пъзел с винтидж кибрити, 23лв

Намерете по-шик пъзел от този с ретро кибрити с 500 части. Ще изчакаме.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.