Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 29.03 - 04.04

Марк Джейкъбс, #balenciaga, #pfizercrew

Мър-мяу, Марк Джейкъбс с попълнение към огледалните селфита. Но не от вкъщи и не от офиса 

Celebrities преди 2 години

Всъщност, просто великолепен в модния си прочит, господин Джейкъбс прие втората доза от ваксината си против Ковид. Според Марк или поне според хаштага под снимката, той вече официално е част от #pfizercrew. За тържествения повод, маестрото носи къси панталони Comme des Garçons, едновременно розови като дъвка и с пайети. Долната част от тоалета е допълнена от закопчана догоре риза на Balenciaga и два класически елемента от стила на г-н Джейкъбс: палто с леопардов принт и ботуши на Рик Оуенс. За да получи дозата си чрез спринцовка от медицинската сестра, дизайнерът трябва да дръпне ризата надолу. Като цяло, знойна атмосфера за медицинска процедура, но пък идеално време за празнуване, например на пролетта. 

Това не е първият път, в който Джейкъбс се облича специално за ваксинация. В началото на март той направи едно от звездните си огледални селфита в NYU Langone. За пореден път облечен изцяло в свой стил: с чифт яркорозови панталони, тънък черно-бял шал с щампа и, разбира се, по-големите от живота ботуши на платформа на Rick Owens. Подобно външния си вид, Джейкъбс си даде творческа свобода и чрез хаштаговете в Instagram: #thankyouhealthcareworkers и #feelinFauci.

Ярко приповдигнатият външен вид на Джейкъбс не е нещо необичайно под небето и добре, че е така, защото всеки път ни усмихва. По време на локдауна, дизайнерът показа много съкровища, маскирани като цялостни тоалети и надписани с  #OOTD (Outfit Of The Day). Модните избухвания бяха белязани от, например, една агнешка обица Balenciaga в комбо с широка шапка, през синя визия с карго панталон, до лъскава пола и тежки платформи. Независимо от случая, Джейкъбс се облича СПЕЦИАЛНО за него. Моменти, които си струва да празнуваме, включително по повод инжекцията срещу вируса на годината. 

More Celebrities