Следва

Кой как избра да се рекламира: Уилоу Смит за SS21 кампанията на Onitsuka Tiger

Много КРАСИВА... първата плажна колекция на The Attico

Страшно красива интерпретация на Лято... 

 

All fashion преди 3 години

"Морето е любимата ни стихия. Ние вярваме, че лятото е много особен момент в живота: изгубване в природата, реално и осезаемо, което подчинява на себе си и тялото и душата, и всичко в нас се трансформира в едно тотално чувство на спокойствие и благополучие", споделят по повод колекцията си от бански (тя е първа за бранда, междувпрочем, ако не броим съвместната им капсулна колекция с Eres, и бележи разрастването на гамата модни артикули, наред с божествените пътни чанти и куфари, освен добре познатите дрехи, обувки и чанти) основателките на марката The Attico - Джорджа Тордини (Четете още: Джорджа Тордини - моден блиц с една блестяща италианка) и Джилда Амброзио (Четете още: Щрак, fashion на портрет: Джилда Амброзио).

Много ни допада стиловата интерпретация на рекламните кадри - изящно, сякаш през бленда от нега и умиротворение, всичко това върху божествени тела... Познавайки почерка на двете стилни дами, предимно от Инстаграм профилите им, но и много отпреди, защото и двете са бивши блогърки с голямо модно влияние от над 15 години, ни прави впечатление доста разточителният каталог на банските - да речем, два пъти повече рекламни кадри, отколкото в обичайните рекламни кампании на големите фирми (за справка - новата кампания на Loius Vuitton с Леа Сейду), факт, който като цяло изненадва, защото маниерът и на двете дами е доста лаконичен. Всъщност това има своето обяснения - нека, който има резерви към морето и отдиха на неговия бряг, пръв вдигне ръка. Страстта към Рая, наречен море, или ако не може, нека е поне басейн, е напълно оправдана, а чувственият лукбук, подготвен за премиерата на тази колекция отлично му подхожда. Снимките са правени в Кейптаун, а изключително симпатичното, леко ретро звучене на моделите, с все кройките и принтовете им, ни нашепва, не, а ни крещи: Искаме тези бански! 

Имаме интензивен цвят, блестящи метализирани тъкани, графични прорези, кроп-топове и намек за зебра - главните кодове на The Attico са тук. Рошавите коси, капките по кожата и притворените клепки над полуотворени устни довършват цялото. Много красиво!

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.