Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.04 - 11.04

WIN IT: "Chanel, животът й отблизо", едно вълшебно издание с корица от коприна

Имайте я... 

All About Life преди 3 години

На стола до нас се настани една красавица, пределно впечатляваща... Разказа ни за живота (облизо) на друга, вечнолюбима жена. Книгата на Лиза Чани е за четене, гледане, а днес и подаряване, защото искаме всички да я имат или поне един от вас. Условията за на Инстаграм поста; идната сряда е хубавият ден, в който можете да я имате. 


За настройка, един от любимите ни цитати от Мадмоазел - "Най-хубавите неща в живота са безплатни. Вторите най-хубави са страшно скъпи". Enjoy!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.