Следва

Бен Афлек възхитен от вида на бившата си годеница Дженифър Лопес

Обичта на известните: Никол Шерцингер и Том Евънс на Хаваите

42-годишната Никол Шерцингер и 36-годишният й възлюбен Том Евънс са големи любители на пътешествията 

Celebrities преди 3 години

В момента гълъбчетата са на Хавайските острови, което не е същото, ако не го споделиш в социалните мрежи. 

Вчера двойката е минала покрай водопада Ваймано, който дотолкова впечатлява певицата, че тя дори медитира под падащата вода. 

Почивката на Никол и Том е своеобразен подарък за рождения ден на бившия ръгбист, който бе преди няколко дни. Докато поздравяваше гаджето си за празника, Шерцингер не пропусна да му се обясни в любов. 

Романът на Никол и Тома продължава вече над година. По признанието на певицата, появата в живота й на Евънс изцяло е променила живота й. 

Двамата имат сериозни намерения един към друг. Те взаимно се представиха на семействата си и то доста отдавна. Евънс и Шерцингер дори вече обзавеждат общо жилище, при това мислят и за потомци. 

Припомняме, че Никол се запозна с Том през 2019 година на снимките на X Factor. Той пристига на кастингите като участник, певицата пък е съдия. Искрата се запалва практически на секундата, а няколко месеца по-късно двамата разкриват любовта си публично. 

 

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 15 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.