Следва

Първи поглед към календара на Pirelli за 2022-та: Шер, Граймс, Иги Поп и други

Starbucks България изпълни програмата си за реновиране на най-старите кафенета

Световноизвестната кафе верига Starbucks, представена в България от AmRest, откри изцяло обновения си обект в търговски център The Mall София

All About Life преди 2 години

Това е четвъртият обект на компанията, който е с изцяло нов дизайн и нова още по-приятна атмосфера. Преди това бяха реновирани Starbucks Нансен, Гурко и Paradise Center. Той е разположен на ниво 1 и разполага с търговска площ от 230 кв. м. и 96 седящи места отвън и вътре. Обектът ще бъде отворен за посетители всеки ден от 08:30 до 22:00 часа.

Обновеното кафене следва философията на Starbucks да създава и подкрепя уникалното. Интериорният дизайн е разработен специално за този обект, като акцентът е върху меките тонове, естествените материали, повече пространство и светлина, което напълно кореспондира с нагласите на хора, които искат не толкова да дойдат да си вземат кафе, а да седнат, да общуват, да прекарат приятно време с приятели, с колеги – нещо, което им е липсвало в периода на пандемията. Централно място заема картината-стена, символизираща отглеждането и дългият път на кафето от малкото зрънце до аромата в нашата чаша с любимата напитка.

“2021 година е изключително специална за нас, защото отбелязваме юбилея на веригата Starbucks – 50 години от откриването на първото кафене в Сиатъл. Заведението в The Mall е едно от първите отворени в България и сме щастливи, че вече и то е с нов по-светъл и модерен дизайн. Вярваме, че така ще направим преживяването Starbucks още по-пълноценно за нашите почитатели“, заяви Иван Георгиев – регионален мениджър на Starbucks България.

Всички гости на Starbucks The Mall могат да се насладят освен на емблематичните напитки, приготвени с кафе 100% арабика, така и на всички иновативни и сезонни предложения, които се предлагат на глобално ниво. Любителите на ароматната напитка вече с нетърпение очакват датата 7 септември когато в кафенетата ще започне предлагането на легендарните Пъмпкин Спайс напитки.

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 6 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.