Следва

Дейвид Бекъм е новото лице на Maserati

Ирина Шейк, Брадли Купър и Леа на детски шопинг

Не са във връзка, но имат общо дете. Да се поделят грижите и да се осигурява нужното внимание и от мама, и от татко, е най-важното нещо за едно хлапе. Евала на тези родители! 

 

Celebrities преди 3 години

35-годишната манекенка и 46-годишният актьор бяха щракнати с 4-годишната Леа де Сейн, докато пазаруваха детски дрешки. 

Шейк носи червено палто от Longchamp, Леа - мини тренч от Burberry, татко Брадли е небрежен до безсъзнание. Сладка гледка.  

Припомняме, че двойката започна връзката си през април 2015 година, но раздялата настъпи 4 години по-късно, през 2019-та. Двамата имат общи родителските права над дъщеря си. .


Обичта на известните: Брадли Купър и Ирина Шейк в 20 кадъра ЛЮБОВ


More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 4 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.