Обичта на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел

Обичта на известните: Тина Кунаки и Венсан Касел

Хората нямат следизборни вълнения, блазе им  

Съпружеската двойка, тя, 24, и той, 54, отдъхват на плажа в Бразилия, конкретно в Рио де Жанейро, което е логично, като се има предвид, че семейството има там дом, съответно пътува често до чудната страна. Предният път двамата бяха на плажа на Копакабана през февруари тази година, само че Тина тогава носи зелен бански - вижте ТУК.  

Бразилия определено има особено значение за двамата влюбени: дъщеря им Амазони, която се роди преди три години, е кръстена именно на реката Амазонка.

На горещите кадри от вчера става ясно, че Тина и Венсан са без Амазони на плажа, може би заслужено родителско бягство, и се радват на горещото слънце и чудния океан сами. 

Тина се занимава и с друго, типично момичешко занимание. Говорим за многобройните селфита, които си прави, след което моли съпруга си да й помогне да избере най-хубавото. 

Струва ни се задължително да отбележим за пореден път, че Тина е убийствено хубава, на който блясък не отстъпва и Венсан, за да сме коректни. Хармоничната двойка тази година ще чества 4 години от сватбата си, а ние пожелаваме и когато дойде седмата (критична, според отлично запознати източници) да са все така сладки и влюбени заедно.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.