Следва

Виктория в Ротердам за Евровизия 2021 - сладка, самостилизирана, съвременна

Кралица Летисия като тигрова лилия в бюджетен, но безкрайно ефирен ансамбъл

Във Валенсия носим оранж

Celebrities преди 2 години

Поводът за обличане на този хубав, много хубав пролетен тоалет е награждаване на поета Франсиско Брайнес, където кралят и кралицата на Испания излъчват толкова хармония и стил, колкото винаги, а тя е като разцъфнала тигрова лилия с нежен средновисок кок, загаднато нюд токче и координирана с тоалета чанта. Грация и стил, които ни карат да се радваме, че историята е позволила на жените да носим панталони, а сега времето във Валенсия е досущ като в София, така че спокойно и ние обличаме дълъг ръкав без да ни е топло, душно и дискомфортно по някаква друга линия. 

Оранжевата прегръдка на кралица Летисия в две части, а именно асиметричната туника и широк панталон с цепнат крачол, тя носи за втори път (първото обличане е отпреди 2 години) и никога не бихме казали, че във вътрешната страна на дрехите има етикет Zara и че общата им цена е 186 лв. Аплауз от нас за хубавия, съвсем девешки и идеално сезонен стилов избор.

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 2 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано