Следва

В Русия започнаха проблеми с достъпа до Facebook

Зоуи Кравиц в творение ала Жената котка, заедно с Робърт Патинсън на премиерата на "Батман"

Зоуи Кравиц събра погледите в поразително творение на премиерата на "Батман" в Ню Йорк

Celebrities преди 2 години

33-годишната актриса излезе на филмовото събитие в рокля, вдъхновена от Жената котка, героинята й в новия филм за супергероя. Приказната тематична дреха е дело на модна къща Oscar de la Renta.


Интервю: Зоуи Кравиц, новата Жена-котка, за късата и дългата коса, за щастието, за наивността като метод да си вечно млад


На церемонията Зоуи позира с Робърт Патинсън, който играе Батман.

 Световната премиера на филма е днес, 4 март 2022 г.

More from View Sofia

СО реши окончателно: край на МОЧА

All About Life преди 1 година

Общинарите решиха преди минути - Паметника на съветската армия ще се премести в Музея на социалистическото изкуство или "върху друг подходящ терен извън централната част на града" с 41 гласа "за", 14 "против" и един въздържал се. От това развитие на нещата се опитаха да предпазят Монумента на Окупационната Червена Армия два протеста, от които резултатът е омазана с боя и яйца фасада на сградата на Столична община, която е паметник на културата, и ожесточени викове "Фашисти", "Оставка" и "Искаме мир"  

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 14 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.