Следва

"Клеопатра": 58 години от най-епичната холивудска продукция и най-великата роля на Елизабет Тейлър

Това, дами, се постига с много труд: фигурата на Джей Ло от онзи ден

Очевидно тази жена е безкомпромисна, стане ли въпрос за грижата за себе си, и така и трябва да бъде! 

Celebrities преди 2 години

Спорт му е майката, казват майките ни, и са прави. Абсолютният пример за това, че е супер важно да се спортува, освен за здраве, и за феноменален външен вид, е Джинифър Лопес, едно много добре поддържато момиче на почти 52 (ще ги навърши на 24 юли). 

Звездата е снимана, докато влиза във фитнеса, а бледолилавият спортен екип прави възможно да отброим всеки тонизиран мускул и да завидим на всяка сластна извивка. 

Късият топ и клинът са придружени от подобаващо ултра луксозни аксесоари - чанта Hermes и маратонки Balenciaga. Не е важното това, обаче, а фактът, че все още са твърде горещи и напълно неотречени слуховете за подновената връзка на Джей Ло с рицаря на сърцето й отпреди 20 години, а май и днес - Бен Афлек. Все по-очевидно е, че темата с новоразпалената им любов, не е само спекулация. 

Певицата и 48-годишният актьор бяха "хванати" в луксозна вила в Маями, наета именно за да прекарват повече време заедно. 


Джей Ло и Бен Афлек together forever? Какво знаем дотук?


Припомняме, че Дженифър и Бен имат дълга любовна история. Двамата се сгодяват през 2002 година след няколкомесечна връзка. Наричат двойката тогава „Бенифър“, просто защото са  супер сладки и абсолютно неразделни, а медийното внимание върху тях е огромно. 

Няколко дни преди да се оженят обаче през 2003 година, те отменят сватбата, преди окончателно да се разделят през 2004 година.17 години по-късно имаме предължение на историята, а толкова обичаме такива продължения... ако може и с happy end.   

More Celebrities