Следва

Мъжката седмица на модата в Париж показа вечните образи на истинския мъж

Salon Olfactive с внимание към 100-процентовия мъж

Ако денят 2 февруари не е твоят символичен празник, добре, но ако уважаваш правото на всеки да бъде такъв...

All fashion преди 13 години

Ако денят 2 февруари не е твоят символичен празник, добре, но ако уважаваш правото на всеки да бъде такъв какъвто е, то няма да ти пречи фактът, че една витрина в този за някои противоречив ден ще бъде посветена именно на различната страст.

И точно защото живеем в цивилизован свят, който е по-толерантен и глобално мислещ отвсякога, от Salon Olfactive се погрижиха този емблематичен за едно особено общество ден да бъде награден с внимание.

От днес витрината в Salon Olfactive краси един смел подарък. Около първите дни на февруари, специално внимание екипът на бутика отделя за теб и правото ти на свободен избор.

Подобаващо елегантен и съвсем в тон с дните дуото парфюм и душ гел на витрината са интерпретацията от Comme des Garçons на идеята за 100-процентовиия мъж.

Ароматът е базиран на абсолютния Comme des Garçons 2, създаден за работещия, трудолюбивият и силен мъж. Идеята е да се пресъздадат естествените аромати, които можеш да уловиш във въздуха навън, действащи като истинска аромотерапия в края на един тежък ден. В уханието се смесват дъх на тамян, лек цигарен дим, минзухар, индийско орехче, корен от ветивер и махагонов цвят.

За фон на ароматаSALON OLFACTVE са подбрали страници от последния брой на Fantastic man, за да не забравяме все пак, че всичко трябва да се прави със стил.Salon Olfactive e на Раковска 145.

Иди и си направи подарък! Смело!

More from View Sofia

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 4 дни

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour  

Optical Illusion на Louis Vuitton - странно прекрасни не точно обувки

All fashion преди 5 дни

Две в едно е старо, но златно правило в модата. Днес оптичната илюзия отново се лее по подиумите, а дизайнерите се надпреварват да превръщат ежедневните дрехи - суичъри, палта, обувки на ток в сюрреалистични притежания.