Следва

Тика от @tikatheiggy е най-fashion кучето на Лято 2021

Майли за Vogue: "Страданието на всеки е различно”

Мултиплатинената поп звезда говори за своята кръстница Доли Партън, защо иска да работи с Били Айлиш и как социалните медии могат да предизвикат важни разговори. Пред колегите от Vogue, разбира се.  

 

Celebrities преди 2 години

Ако трябва да посочим само един артист, който наистина се раздаде за нас по време на пандемията, това е Майли Рей Сайръс. През тези зловещи месеци певицата, автор на песни, актриса, активист и филантроп ни забавлява и обучава с наградената с Webby награда Bright Minded Instagram Live, в която участват Селена Гомес, Хейли Бийбър, драг кралицата Трикси Мател, YouTube-рът Рики Томпсън и др.

По време на цялата си кариера 28-годишната Майли запазва способността си да се забавлява и да ни забавлява - благодарение на мегахитове като Wrecking Ball и напоследък Midnight Sky - и да образова чрез своята nonprofit фондация Happy Hippie Foundation, която вдъхновява младите хора да се борят с несправедливостта, с която се сблъскват бездомните младежи, LGBTQ+ младежите и други уязвими групи.

На 10 юни Сайръс обедини сили със сладоледите Magnum за виртуален концерт, издържан в 8D звук, и с участието на колегите си Дуа Липа и Били Айдъл), а публикацията в Vogue идва като подкрепа на тази съвместна инициатива. В ексклузивно интервю за списанието, Майли Сайръс повдига завесата и разказва за славата, модата и семейството.

Vogue: По време на локдауна снимахте телевизионен сериал, Bright Minded, на който сме фенове. Как гледате сега, от дистанцията на времето, на това преживяване?Майли Сайръс: Bright Minded имаше идеята да насърчи хората да използват времето на изолацията, когато не ни остана нищо друго, освен да се уединим, да обърнем поглед навътре и да изследваме себе си. По това време нямахме много външни преживявания. Така че всички ние успяхме да се преоткрием в различните си проявления и да се разровим по-дълбоко в нещата, за които не сме имали време досега."

V: Има много дискусии за въздействието на социалните медии. Bright Minded е чудесен пример за това как можем да използваме социалните мрежи положително. Как преодолявате по-негативните аспекти от тях?
М.С.: Социалните медии са важен инструмент за свързване и започване на интересни разговори. Дават глас на хората. Това е важен начин да заявите кой сте на дадена страница, да кажете нещо за себе си, да разкажете история и да се свържете с други съмишленици. 

V: Как ви вдъхновява вашата невероятна кръстница, легендата на кънтри музиката Доли Партън?
М.С.: По безкрайно много начини - Доли ме вдъхновява да изразявам и празнувам всеки свой пласт и всяка версия на себе си. Тя е толкова постоянна в кариерата си, но изживява и такава невероятна еволюция. Ключовите думи за нея са последователност и растеж. И независимо дали я разглеждаме като актьор, музикант, активист или отворим очите си към тъмните кътчета на душата й и нейното самоунищожение, мисля, че Доли е многопластова.

V: Какво мисли Доли за твоята обложка на Saturday Night Live на нейната песен, Light Of A Clear Blue Morning?
М.С.: Тя харесва парчето! Изпрати ми факс, в който казва колко голяма е честта, че точно в Деня на майката посвещавам песента на нея, моята кръстница. 

V: Следващият ви кавър е на Midas Star - Midas Touch по време на виртуалния концерт. Как звучите в 8D и защо избрахте тази песен?
М.С.: Избрах я, защото успявам да я персонализирам като Miley's Touch. А 8D е просто тотално потапяне в звука. Така че съм много развълнувана и искам феновете ми да чуят парчето по този начин, защото се усеща, че са точно там, заедно с мен и моята група, за това супер интимно изживяване. Те ще получат това многопластово усещане за звук точно заради 8D.  

V: Как модата и стилът ви се развиват във времето?
М.С.: „Модата за мен е начин да се преобърнеш на 360 градуса. Това е като да изожиш на показ сърцето си, вътрешностите си, да носиш ценностите си, да носиш самоличността си, да носиш болката си, да носиш радостта си. Има нещо детско и чисто в това. Толкова сте безстрашни, когато се обличате като дете. Не мислите какво ще си каже някой за вас или какво ще прецени за стила ви. Става въпрос за самоизразяване и за това как се чувствате през този ден. Това е безстрашие. И така, когато се облека, се опитвам да мисля като моето вътрешно дете и да бъда истински и автентична в каквото и да съм облечена."

V: Хората имат много пластове. Кои части от себе си пазите най-ревниво и защо?
М.С.: Е, ако отговоря на този въпрос, тогава наистина няма как това да остане съкровено! Имам много интимни и близки отношения със семейството си. Като всички семейства, ние също сме сложни, но приемаме факта, че всеки от нас е толкова различен от останалите. Аз и моите братя и сестри си приличаме много, но имаме и големи разлики. Приемаме това и не се осъждаме. А нашето семейство поставя безусловната любов като приоритет. 

V: Наскоро посветихте публикация на четвъртата годишнина на "Малибу", една от най-искрените ви и уязвими любовни песни. Как музиката ви помага да осмислите живота, любовта, загубата, радостта, скръбта и всичко между тях?
М.С.: Вярвам, че страданието на всеки е различно. Всички ние изпитваме болка в живота си, и загуба, и скръб, но също така и радост, любов и щастие. И така, тази песен е горчива, защото е отражение на времето, изпълнено с толкова много любов и живот. Тази песен е сложна, защото е изпълнена с богата гама от различни чувства.

V: Работите с толкова големи звезди - Джоан Джет, Доли, Стиви Никс, Елтън Джон, РуПол - както и Дуа Липа, Марк Ронсън, Ариана Гранде и Бритни Спиърс. Има ли някой, с когото тепърва ще работите?
М.С.: Винаги има новоизгряващи артисти, които са супер интересни. Обичам Били Айлиш. Мисля, че тя е най-готината. Обичам я, обожавам посланията й. Искам да работя с нея.


Дуа Липа и Версаче-то й за ЧРД на любимия


V: Ако трябва да избирате камо един стил - Рок или поп?
М.С.: Зависи в какво настроение съм. Някои дни най-трудният избор, който трябва да направя, е Бритни [Спиърс] или Кортни [Love]. Това обикновено са моите големи решения, моите големи дилеми. "

V: Какъв съвет ще си дадете след 10 години?
М.С.: Да съм в час, да продължавам да се уча, никога да не спирам да се уча, да продължавам да се развивам и да осъзнавам еволюцията, която се случва около мен. Така че да съм в крак със следващото поколение, да гледам какво правят и от какво се интересуват помладите от мен. Все още почитаме миналото, но какво ще стане, ако веднъж поне погледнем напред? Ако не го сторим, ще се превърнем в Били Рей Сайръс (таткото на Майли), който няма wifi (смее се).

V: Кой е съветът, който никога няма да забравите?
М.С.: От баща ми е и гласи следното:„ Времето да опитваш не е време да се откажеш."

More from View Sofia

Деян Донков за любовта, децата, свободата и пряката връзка със Създателя в "Камбаната"

Celebrities преди 10 месеца

Премиерата на първия в кариерата на великолепния актьор моноспектакъл е с премиера утре в НТ "Иван Вазов". Противоречив, изпълнен с тежка енергия и безумно много провокация, "Камбаната" е артистично предизвикателство и за създателите си, и за гледащите го. Четем Деян Донков надолу, за да почерпим повече от първичната му енергия, от вярванията му, от същността му, в самото навечерие на голямото предизвикателство >>>   

Говори ми за ЛЮБОВ, Мария Касимова-Моасе

Love преди 4 години

Ще говорим за Любов, и още как! Няма да спираме скоро! Ще я гоним, търсим, крадем, целуваме, разобличаваме, осуетяваяме, сграбчваме, освобождаваме, прегръщаме, ако се налага - ще й разкъсваме дрехите, дори! И Тя, също като близката си роднина Истината, е още по-красива, разгорещена и сексапилна, когато е гола.

More Celebrities