Следва

Кейт Мидълтън, принц Уилям и принц Джордж подкрепиха Англия на европейското първенство

Sexy: Ким Кардашян в бяла дантела на посещение във Ватикана

Ким е другото име на секс в повече от смелата си прозрачна дантелена бяла рокля във Ватикана. Момент на сладко италианско бягство и още нещо...

Celebrities преди 2 години

Звездата от KUWTK, чийто бивш Кание Уест е в бурен роман с Ирина Шейк, бе на посещение в Рим с екипа си. 

Звездата пообиколи Вечния град, мина и през Колизеума, а вчера, понеделник, госпожа Кардашян се насочи към Ватикана, за да попие малко от културата на мястото. 

40-годишната звезда изглежда перфектно в типичния си стил - бомбастична рокля с паднало рамо и прорези навред, от прилично прозирна БЯЛА дантела. Към това прибавяме сандали с тънка каишка и много висок ток и бели слънчеви очила.

Основателката на SKIMS е в компанията от A-листа на модна Европа - към Ким с радост се присъединиха британският топмодел Кейт Мос и щерка й Лила Грейс.


Ким Кардашян, Лила Грейс и Кейт Мос

Ваканцията на Ким съвпада с момента, за който се твърди, че е опустошил емоционално Ким. Става въпрос за бързо заформилата се любов между съпруга й Кание Уест, с когото са в развод, и знойната рускиня Ирина Шейк, за която писахме ТУК. Близки до госпожа-все-още Уест твърдят, че риалити звездата е потресена от новината, защото „не е мислила“, че Кание ще продължи с някой друг, преди тя самата да стори същото нещо. 

Ким дори се притеснява, че „мъжете няма да искат да се срещат с мен, просто защото с Кание бяхме прекалено публично известни", твърди US Weekly.

Същото издание е категорично, че „Тя със сигурност не е мислила, че Кание ще продължи с някой друг, преди самата тя да си намери нова половинка."


Ким Кардашян със стилиста и фризьора си в Колизеума в Рим


Ким е обиколила Колизеума с частен тур

„Приятелите и семейството й казват, че няма за какво да се притеснява и когато е готова да излезе отново, с удоволствие ще я уредят с потенциални ухажори.“

More Celebrities