Следва

„Приех сделката“: Бритни Спиърс с настойник, за да вижда синовете си

"Аз съм актриса, трябва да мога да мърдам веждите си": Сара Джесика Паркър за ботокса

Сара Джесика Паркър често говори по темата за ейджизма и промените, свързани с възрастта, а темата й лепва като ръкавица 

Celebrities преди 6 месеца

В интервю за The Telegraph от онзи ден, 58-годишната актриса казва, че се дразни от въпросите за остаряването: "Повечето мъже на моята възраст никога не ги питат за това. Всяка сутрин ставаме, правим милиони различни неща, продължаваме живота си... Просто не разбирам. Защо се набляга толкова много на мислите за остаряването и възрастта?"

Звездата от култовия сериал „Сексът и градът” и версията му 50+ „ И просто ей така... ” каза също, че никога през живота си не си е правила инжекции с ботокс, нито пък би прибегнала до това в бъдеще, тъй като може да се отрази негативно на работата й: „Аз съм актриса, трябва да мога да движа вежди и очи. Трябва да мога да изразявам емоции с израженията си да „общувам“ с лицето си.“ Освен това, добави Паркър, малко вероятно е съпругът й Матю Бродерик да хареса подобен ход от нейна страна (вижте още: „Аз не мисля и не действам така": Сара Джесика Паркър за Кари Брадшоу ден преди премиерата на "И просто ей така" 2). 

Интересното е, че съвсем наскоро актрисата каза, че не изключва възможността да използва ботокс и не вижда нищо лошо в това възрастните жени да се опитват да изглеждат по-млади . Но подчерта, че самата тя все още не стои пред тази дилема


1995г.

Бившата колежка на Паркър, Ким Катрал (Саманта от "Сексът и градът"), има полярна гледна точка: 60-годишната актриса каза, че планира да се бори със стареенето "по всички възможни начини" - както с ботокс, така и с операции (вижте още: Ким Катрал, 67, в новата кампания на SKIMS).  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.