Следва

Не вярваме на очите си! Ето кой е любимият Кари-тоалет на Сара Джесика Паркър

Бялата риза Recycled: Защо и как я носят Кендал, Ирина, Джесика Алба и другите

Бялата риза традиционно се асоциира с бизнес и работа, но модните специалисти знаем, че ТЯ е това и много повече... 

All fashion преди 2 години

До скоро е "резервирана" само за поводи интервюта и конференции, но това лято дрехата получава небрежно и разчупено преобразяване плюс много! внимание от страна на известни личности. Може и вече да сте забелязвали случаи, в които известни дами използват бялата, оувърсайзд риза върху бански или мини роклички за перфектен летен завършек на визията си. В ерата на рециклирането, по всичко изглежда, че модата рециклира приличната офис униформа в дреха, която да отива на всичко.


Кендaл Дженър


Хейли Бийбър

Кендал Дженър например, изскочи с бяла риза и вместо да закопчава всяко копче, я остави да се вее разкопчана, върху класическа бяла тениска. Джесика Алба и Ирина Шeйк са други дами последвали тенденцията и демонстрират освежени начини за използването на бялата риза като връхна дреха, която да предпазва от резките повеи на климатика на закрито, но в същото време да се чувства лека и свободна на открито.


Джесика Алба


Ирина Шейк

Ако вече се замисляте дали да не възродите бялата си риза (или тази на приятеля ви) в нов, по-модерен туист, разгледайте тук. Ако пък The Row Big Sisea Shirt в цвят Cotton Poplin за $790 като на Кендал не ви устройва, оувърсайзд ризите са едно от нещата по вторите употреби, които се намират с минимални усилия (и финанси).

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.