Следва

Ключът към сближаването

Trend report - чорапогащник на точки

Ще ти разкажем за един нов тренд, който срещнахме, докато се разхождахме по улиците на световния стрийт стайл...

All fashion преди 14 години

Ще ти разкажем за един нов тренд, който срещнахме, докато се разхождахме по улиците на световния стрийт стайл. Заради студеното време навън обърнахме внимание на най-важните дрехи през зимата, които ни държат топло и на преден план излезе чорапогащникът.

Първо модата забрани категорично чорапогащника с телесен цвят и всички тръгнаха в цветове и с различни фигурки, след това минахме на леопардовата шарка.

Класическият чорапогащник премина през клинове, легингс и пак се завърна на старата си позиция. След като го носихме плътен, плетен, а и раздраният чорапогащник имаше своите няколко зимни месеца слава, сега на ред е този на точици.

Най-популярният му вариант е този в черен цвят на черни точки, но ние срещнахме и такъв в черно на бели точки.



Съвети за стилизирането му колкото искаш. Не е екстравагантен, така че ти позволява всякакви комбинации. Стои добре с елегантната ти черна рокля и високи боти, както и с винтидж обувки, широка туника и топло палто.

Позволява експерименти, вдъхнови се малко и давай.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.