Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 05.07 - 11.07

WIN IT: Два билета за Grand Jazz, романтичното събитие на лятото

WIN IT! 

All About Life преди 2 години

Подавяваме ви Grand Jazz на Grand Hotel Sofia или другото име на автентична, романтична, гранде обстановка, обещаваща божествен американски джаз, лятно настроение, красиво, богато на топлина и светлини място... Джаз вечерта, на която искаме всеки, които ни обича, да ни заведе, случва като вълшебство под наслов Do The Duke, препратка към Дюк Елингтън, Бога на джаза.

За да спечелите два билета за Grand Jazz на 8 юли 2021, даващи магичната възможност да се обгърнете от нотите и енергията на чудесния Вили Стоянов, който ще свири на Grand Jazz, от тематични коктейли и ястия от менюто на Cotton Club, Ню Йорк, където Дюк Елингтън основно свири, тагнете поне трима човека, с които душата, ума, сърцето и тялото ви са винаги в джаза...

Победителят обявяваме на 6 юли 2021, а дотогава не забравяйте, че животът е като джаза - най-хубав, когато импровизираме! 

More All About Life

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 2 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.