Следва

Lunchtime Shopping: Зелени сандали, точно като на Летисия Каста в Кан

Айрис Лоу - ТАЗИ прическа и този Dior!

Sexy vibes на Феста в Кан 

 

Celebrities преди 3 години

20-годишната щерка на актьора Джъд Лоу, която, логично, е модел, се появи на червения килим в Кан с бръсната глава в платинено русо, облечена в бяла креация от Кристиан Диор и украсена с бижута от Bulgari. Комбинацията от женствената богата бяла дреха на френската модна къща и чаровното, хем зряло, хем много нежно и момичешко излъчване на красивата Айрис е невероятно красива.  

Преди няколко дни, в интервю за британския Vogue, Айрис коментира причината да се раздели с дългата си, тъмна по природа коса. "Исках да направя нещо, което ще ме освободи. В деня, в който обръснах главата си, животът ми се промени. Никога не бях правила подобно нещо. Погледнах се в огледалото и се помислих, че ще е шок, но не беше. Почувствах се прекрасно. Реакциите на приятелите ми бяха различни, но съм толкова самоуверена, че не ми пука", споделя тя. 

Припомняме, че Айрис е дъщеря на Джъд и актрисата Сейди Фрост. Двойката се запознава на снимките на филма „Shopping“, сключва брак през 1997 година, има три деца и финално се развежда през 2003 година.

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.