Следва

Централната банка на Русия повиши лихвата на 20%. Какво означава това за хората с кредити

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс стартираха кампания за набиране на средства за бежанци от Украйна

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс обявиха готовността си да подкрепят финансово бежанци от Украйна заедно с техните неравнодушни последователи. 

 

 

Celebrities преди 2 години

Двойката публикува в социалните медии връзка към организация на ООН за подпомагане на бежанците и насърчи последователите да дарят всяка възможна им сума, като обещаха да удвоят всяко дарение, докато не бъдат събрани 1 милион долара.

За по-малко от два дни много украинци бяха принудени да напуснат домовете си и да избягат в съседни страни. Те се нуждаят от нашата защита. Ще удвоим всяко ваше дарение, докато заедно не съберем един милион долара, написа актьорът в Twitter.


Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Ню Йорк


Блейк публикува апел в своя Instagram, придружен от снимка на предадено дете на случаен човек във влак, изтеглящ хора, бягащи от войната. 

По-рано Анджелина Джоли, която е посланик на добра воля на ООН и се занимава не само с актьорска кариера, но и с хуманитарна дейност, обяви готовността си да помогне на украинците, останали без дом.

Сутринта на 24 февруари руският президент Владимир Путин обяви решението си да започне "специална военна операция" в Украйна. Много известни личности се обявиха против подобни действия и призоваха за разрешаване на конфликта мирно и веднага. 

More Celebrities