Следва

Мър мяу: A$AP Rocky и Риана в Маями

Парис Хилтън чака бебе

40-годишната неподражаема руса звезда, която направи понятието "известен" да се възприема нееднозначно, в нейния случай заради самата известност, пример, последван после от стотици хиляди "инфлуенсъри", очаква първото си дете. Таткото е нейният връстник и годеник - Картър Реум

Celebrities преди 2 години

Новината бе съобщена от портала Page Six, но все още няма официално потвърждение на информацията от страна на двойката. Категорично твърдим обаче, че що се отнася до такива hot новинки, на този портал може да се вярва. 

Още преди няколко години Парис призна, че мечтае за семейство и деца и планира да се "справи" с този въпрос в близко бъдеще. Преди година тя премина от думи към действия: първо замрази яйцеклетки, след това започна подготовка за IVF (инвитро оплождане). Според Парис, решението да се подложи на процедура за инвитро оплождане, е съзряла у нея поради избора, който й дава относно това какви и колко деца да има: 

Правя IVF, защото по този начин мога да избера близнаци, ако искам - каза Хилтън в подкаста The Trend Reporter.

Хилтън и Реум, сериозен капиталов предприемач, се познават от около 10 години, преди да се окажат влюбени един в друг през 2019 г. Година след началото на романтична връзка Картър пада на коляно и прави предложение за брак на любимата си, което тя с радост приема.

Парис, която има травматично преживяване от насилствени отношения , каза, че до Картър най-накрая е осъзнала, че е истински щастлива:

Той е този, който чаках. 


Парис и Картър

Именно с този симпатичен мъж Парис осъзнава, че е готова да стане майка:

Наистина съм много развълнувана да премина към следващата стъпка в живота си и най-накрая просто да изживея истинския си живот. Вярвам, че семейството и децата са смисълът на живота. Все още не съм имала шанса да го преживея, защото не чувствах, че някой заслужава такава любов от мен. Но, ето, намерих този човек.

Двойката, според запознати, е в напреднала фаза на планиране на сватбата си. А този тип чудесни истории ни карат веднага да ви оставим във филма, както се казва, като припомним отново странната и дълга любов, прераснала в брак, на Хю Грант и Анна Еберщайн, и възродената след почти 20 години нечовешки страстна любов на любимците на Лято 2021 - Джей Ло и Бен Афлек

More Celebrities