Следва

Средиземноморската диета и всичко за нея, защото е истинско чудо

Елизабет Хърли с рецепта как да останеш приятел с бившия (Хю Грант) и то след предателство

Съдбата на Хю Грант: 13 години любов с Лиз Хърли и едно неразделно приятелство след това

Celebrities преди 1 година

Няма как да не признаем, че Хю и Лиз бяха една от най-красивите двойки през 90-те години. Двамата са заедно от 1987 г. до 2000 г. и са бляскави, симппатични, забавни и легендарни. След секс скандал, попаднал на първа страница в таблоидите, сладкото baby face на Холивуд е атакувано, заради успехите си на големия екран от батальон британски папараци, за които Хю Грант и съответно Елизабет Хърли са златна мишена. Като двойка заедно те са красиви и изглеждат много влюбени. Впоследствие той е арестуван на булевард Сънсет (няма нищо, което да крещи „кино!“ повече от това) с проститутката Дивайн Браун (Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ). И приказката приключва. Или пък не?

Голямото приятелство

Истината е, че Хю Грант и Лиз Хърли в крайна сметка се разделят като любовна двойка, но със сигурност не и като приятели. През годините връзката им вечно е тема на разговор. Включително, как е възможно да останеш приятел с бившия, който ти е изневерил? И не само това, актьорът е кръстник на единственото дете на Елизабет! Актрисата и модел има своя собствена теория, която сподели в подкаста „People in the ’90s“ (Сладурче: Хю Грант и най-готините му 10 романтични дуета).

„Ние все още сме много близки приятели. Знаете ли, преживяхме много заедно. Но мисля, че едно от най-важните неща за поддържането на добри отношения с бившите гаджета е силното уважение към сегашния им живот“, обяснява Лиз, която бе сгодена за Хю от 1987 до 2000 г. Двамата дори остават заедно 5 години след секс скандала. „Не сме романтично обвързани от повече от 20 години, но наистина имаме много силно приятелство. Наясно сме, че в живота ни присъстват и други хора. Имаме партньори, имаме и деца. Не може да живеем постоянно в розов балон от миналото. Трябва да сме в крак с времето и да почитаме настоящето. И ние точно това правим”.


Сладурче: Хю Грант и най-готините му 10 романтични дуета


Не съвсем домакинята Лиз Хърли

Елизабет Хърли е майка на 20-годишния красавец Деймиън, син на милиардера Стив Бинг, който не пожелава да го припознае. Хърли на практика се отказва от кариерата си за близо десетилетие, за да бъде с детето: „Спрях да се снимам във филми и тв сериали през първите 8 години от живота му. Не съжалявам и за секунда от времето, прекарано с Деймиън като дете”, обича да повтаря тя, която живее почти в симбиоза с него (четете още: Синът на Елизабет Хърли с чудни къдри).

Разбира се, Лиз не е типичната майка доманкиня, която си стои денонощно вкъщи. Тя се посвещава на друга своя страст: модата. Проектира и създава успешна линия бански костюми през 2005 г.: „Това беше работа, която имаше гъвкаво работно време и ми позволи да действам, докато Деймиън беше на училище".

Хю Грант между децата и усложненията

Любовният живот на Хю Грант от друга страна е малко по-сложен. От хроничен ерген до супер баща, британската звезда всъщност има 5 деца. Със съпругата си Анна Еберщайн, за която се ожени през 2018 г., споделят три. Джон Мънго Грант се ражда през септември 2012 г., а през декември 2015 г., се появява дъщеря им, чието име е неизвестно. През март 2018 г. Лиз Хърли обявява голямата новина, изпускайки се по време на интервю по радиото, че няколко дни преди гостуването й в предаването Хю и Анна са станали родители на третото си дете. „Още едно”, уточнява актьорът от сериала на HBO “The Undoing”, когато разкрива и че е изкарал Covid-19 (четете още: Коя е съпругата на Хю Грант, Анна Еберщайн).

Хю Грант е и баща на две други деца, Табита, която е на 9 години и Феликс, на 8, родени от връзката му с Тинглан Хонг. Медийният скандал избухва, защото първите две деца на актьора се раждат с разлика от няколко месеца от две различни жени.

More Celebrities