Следва

No Photoshop: Паулина Порижкова, 56, напълно гола

Пикси Гелдоф с първо бебе

Първо бебе за модела и съпруга й Джордж Барнет - поздравления! 

Celebrities преди 2 години

Пикси Гелдоф, 30-годишната дъщеря на сър Боб Гелдоф и Пола Йейтс, роди първото си дете. Красавицата от висшето общество, чиито най-добри приятелки са Алекса Чънг и Дейзи Лоу бе забелязана в сряда, докато бута новороденото в количка на разходка в източен Лондон. Скорошната мама носи сив суичър и черно манто, и е придружена от съпруга си, 32-годишният Джордж Барнет, и мъникът им, порода чихуахуа, на име Буста.

Гелдоф не обяви официално бременността си, но на 9 юли публикува откровена снимка в своя Instagram, загатваща очакването на рожба, предвид налетите извивки в силуета на Гелдоф на фона на мека лятна вечер. За пръв път бе намекнато за евентуална нейна бременност през март тази година, когато красавицата бе видяна да спортува на открито.

Пикси е омъжена за барабаниста на The New Puritans Джордж Барнет, като сватбата през 2017-та бе с пищна церемония в Майорка, на която булката пристигна с автобус. Чънг и Лоу бяха шаферки, а сред гостите бяха изброени Хари Стайлс, DJ 1 на Радио 1 Ник Гримшоу и Луи Томлинсън от One Direction.

Двойката е в много близки отношения и с принцеса Южени, на чиято бляскава сватба с Джак Бруксбанк през октомври 2018 г. присъства. Южени и Пикси са свързани с общи филантропски каузи - видени бяха заедно през юни, на старта на инициативата The Pass On Plastic Experience в Лондон, редом с много други звезди. Твърде вероятно бебето на Пикси ще е първо приятелче с новороденото бебе на принцеса Южени? Пикси Гелдоф е всеотдаен активист и страстен защитник на морската дива природа, особено на акулите, и силно се застъпва за опазването на морската среда, както и против изпитанията върху животни в козметичната индустрия.

Не толкова отдавна, Гелдоф отбелязва рождения ден на кучето си Буста, публикувайки галерия с изображения на очарователното чихуахуа в своя Instagram по повод 9-та му годинка. Пикси се появява за първи път на корицата на Tatler през 2008 г., след което прави още много кампании и ревюта за дизайнери като Vivienne Westwood и Henry Holland, наред с останалите. Да й е честита първата рожба!  

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.