No Photoshop: Паулина Порижкова, 56, напълно гола

No Photoshop: Паулина Порижкова, 56, напълно гола

Снимките на атрактивния модел бяха публикувани без никаква цифрова обработка

 

За Паулина Порижкова понятия като време и възраст нямат никакво значение. 56-годишната чехкиня позира за Los Angeles Magazine както майна я е родила. 

„Гордея се, че съм на корицата на това списание и в този брой, посветен на дискриминацията на хората според възрастта им. Заедно бележим напредък в празнуването на красотата, която идва в най-различни цветове и размери, но възрастта е нещо, което тепърва трябва да превъзмогнем."

„Не, не изглеждам толкова бляскаво в нормален ден. Този ми вид отне 2 часа, като го подготвиха професионални гримьори и фризьори. Страхотното осветление и талантливият фотограф свършиха перфектна работа. Но резултатът е факт - тук съм в най-добрата си светлина, без обработка и без филтри“, разказва Паулина.

Показахме ви невероятната форма на модела Порижкова преди само два месеца, когато дамата пусна снимки, от които ни изпопадаха шапките в Инстаграм, отделно красивата жена позира топлес за Sports Illustrated Swimsuit преди две години. Фантастична!

 

Коментари: 1

Реалист (2021/08/28 / 07:17)
Стига сте я хвалили тази бабичка! Като се има в предвид, че не се е наоъвала кой знае колко и всичките й операции и разкрасителни процедури + тоновете грим си е напълно обикновена 56-годишна лелка...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.