Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 7.06 - 13.06

56 going 26: супермоделът Паулина Порижкова и сензационнота й тяло

Американският модел и близка до сърцето на режисьора Арън Соркин взриви социалните мрежи с фотография по бански

 

Celebrities преди 2 години

Честно казано, ние наистина не обичаме да правим материали в стил „тя е над 40 и изглежда толкова млада“, обаче много често ни се налага. Вярно е, че жената е красива на всяка възраст и никак не е нужно да казваме, че „изглежда с десет или еди колко си години по-млада“. Освен това в дните на победоносния феминизъм набира скорост постулатът, че можете да пораствате красиво и е важно да цените бръчките си, зад които има куп съществени преживявания.

Но! В конкретния случай, разликата между възрастта в паспорта и физиологията е толкова поразителна, че не можем да не споменем факта. 56-годишният американски супермодел Паулина Порижкова изглежда като "ангел" в бикини. Което си е сензационно!

На снимката Паулина позира до плажа, облегната на дървена колона. Краката, ръцете, корема - цялото й тяло - изглеждат невероятно тонизирани. Проверихме няколко пъти: да, наскоро тя навърши 56 години! „Имам тези бикини от пет години, но наскоро ми станаха любими. Ето защо пазя всичките си дрехи, винаги ми се струва, че след няколко години ще ми харесат още повече", написа моделът под снимката. Веднага събра хиляди ентусиазирани отговори под публикацията си.

В интервю за ELLE Паулина споделя, че никога не се е грижила за здравето и тонуса си, и е започнала да спортува едва на 40 години. Сега тя редовно споделя видеоклипове от тренировките си, които включват всичко - от танци до интензивен пилатес. Освен да се захласнем, не знаем какво друго ни остава. А, да, и да оптимизираме спортния режим, видно е, че си струва (Четете още: Това, дами, се постига с много труд: фигурата на Джей Ло от онзи ден и Тренираме крака с Холи Бери, готиния й треньор и безплатно work out приложение).

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.