Следва

Любимите жени на Робърт Патинсън: основните романи на актьора

No Photoshop: Паулина Порижкова, 56, напълно гола

Снимките на атрактивния модел бяха публикувани без никаква цифрова обработка

 

Celebrities преди 2 години

За Паулина Порижкова понятия като време и възраст нямат никакво значение. 56-годишната чехкиня позира за Los Angeles Magazine както майна я е родила. 

„Гордея се, че съм на корицата на това списание и в този брой, посветен на дискриминацията на хората според възрастта им. Заедно бележим напредък в празнуването на красотата, която идва в най-различни цветове и размери, но възрастта е нещо, което тепърва трябва да превъзмогнем."

„Не, не изглеждам толкова бляскаво в нормален ден. Този ми вид отне 2 часа, като го подготвиха професионални гримьори и фризьори. Страхотното осветление и талантливият фотограф свършиха перфектна работа. Но резултатът е факт - тук съм в най-добрата си светлина, без обработка и без филтри“, разказва Паулина.

Показахме ви невероятната форма на модела Порижкова преди само два месеца, когато дамата пусна снимки, от които ни изпопадаха шапките в Инстаграм, отделно красивата жена позира топлес за Sports Illustrated Swimsuit преди две години. Фантастична!

 

More from View Sofia

Face to face с Георги Георгиев, председателят на СОС: "Много ми харесва, че съм полезен"

All About Life преди 1 година

36-годишен, супер смислен и симпатичен мъж, Георги Георгиев е "вторият човек в общината", поне така си го превеждаме ние, имайки предвид изключителната важност и тежест на Столичния общински съвет, чийто предстедател е. Влизаме в приятно светъл кабинет на третия етаж на "Московска" по повод Празника на София и получаваме това, за което сме дошли - симпатичен, откровен, готин разговор със симпатичен, откровен, готин мъж. Динамиката, усмивката, хубавото кафе и зелените очи на събеседника ни са допълнителен бонус, думите и енергията са това, което ни хареса най-много. Предаваме >>>     

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 дни

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.