Следва

Великолепна Дженифър Лопес на модното шоу на Dolce&Gabbana във Венеция

Любимите жени на Робърт Патинсън: основните романи на актьора

Личният живот на Робърт Патинсън е като добре завито на завет ценно пакетче - никой не знае, което не пречи да се досеща, как точно вървят нещата в интимния свят на звездата. Факт е, че на умението му да пази емоциите в тайна може само да се завижда. Разказваме ви всичко, което се знае за жените, за които един от най-готините ергени в Холивуд отвори сърцето си

 

Celebrities преди 1 година


Робърт Патинсън с Кристен Стюарт, Суки Уотърхаус и FKA Twigs

Робърт Дъглас Томас Патинсън е британски актьор, за когото всяка година се говори все повече и повече. За някои той завинаги ще остане вампирът Едуард Кълън от „Здрач“, някои все още са тъжни поради смъртта на Седрик Дигъри, докато гледат „Хари Потър и огненият бокал“, други са абсолютно втрещени от незабравимото му превъплащение като Батман във версията от тази година. Робърт може да се похвали с много разнообразни роли в най-обсъжданите филми: например арт-хаус драмата "Фарът" с Уилям Дефо, екшън филмът "Аргумент" на Кристофър Нолан, трилърът на Netflix " Дяволът винаги е тук "и, разбира се, главната роля в новия Батман

В допълнение, Патинсън редовно е включван в списъците на най-секси актьорите на нашето време. През 2020 г. пластичният хирург Джулиан де Силва нарече Робърт „най-красивият мъж в света“, въз основа на древногръцката формула за златното съотношение: според експерта чертите на лицето на актьора са близо до абсолютно съвършенство.

И, разбира се, една от любимите теми за дискусия сред феновете и журналистите е личният живот на британския актьор, който по правило, но и особено през последните няколко години пази сърдечните си дела далеч от любопитни очи. Пробивът дойде преди няколко седмици, когато, съвсем официално, Робърт се появи с очевидно сериозната си любима Сюки Уотърхаус. Докато очакваме нови подробности около вече публично демонстрираната любовна връзка с модела, си припомняме как вървеше емоционалния живот на красавеца дотук >>> 

Нина Шуберт

Първата сериозна връзка на Робърт Патинсън е с модела Нина Шуберт, която живее в съседство с него в Лондон. 17-годишният Робърт и 21-годишната Нина започват да се срещат през 2003 г., но три години по-късно скъсват откончателно. От източници от вътрешния кръг на бившата двойка е известно, че връзката им е била доверчива и топла. Мнозина вярват, че приятелството е чудесна основа за любовта, но в този случай чувствата приключват, когато амбициозният актьор се мести от Великобритания в Лос Анджелис.

Кристен Стюарт

Офисната романтика на Робърт и Кристен може да се нарече най-горещата и най-известната в живота на актьора. Двойката се среща през 2008 г. на снимачната площадка на първата част на сагата "Здрач". Тогава Стюарт е само на 17 години, Патинсън - на 22. През май 2009 г. двойката потвърждава романа си. Докато феновете буквално ридаят от щастие (оправдано - все пак любимата филмова двойка се оказва заедно и в реалния живот!), журналистите ги подозират в измислена връзка, чиято цел е да популяризира „Здрач“. Отвън обаче изглежда, че влюбените наистина имат пълна хармония и искрени чувства - точно като техните екранни герои.

През 2012 г. избухва скандал: според съобщения в медиите Кристен Стюарт изневерява на Робърт Патисън с Рупърт Сандърс, режисьор на филма "Снежанка и ловецът", в който тя участва. В мрежата изтичат снимки, на които се вижда, че колегите от работата изобщо не са приятелски прегърнати. И Сандърс, и Стюарт веднага публично признават аферата и искат прошка: режисьорът - от съпругата и двете си деца, а актрисата - от Патинсън, мъжът, когото според нея е „обичала и уважавала най-много“.


MTV Movie Awards, Калифорния, 2010 г.

Въпреки недоволството на феновете, възмутен от постъпката на Стюарт, Патинсън все пак прощава предателството - двойката се опитва да започне отначало, но през май 2013 г. става ясно, че е настъпила окончателната раздяла. По-късно, в интервю за Vanity Fair, актьорът говори за отношението си към изневярата: ако се среща с някого, той дава на този човек сто процента; самото желание за промяна той рабира теоретично, но не разбира онези, които поддържат взаимоотношения с двама души едновременно. Според Патинсън аферата с Кристен Стюарт го е научила на много. И един от най-важните уроци е да пазите личното пространство от любопитни очи.

През 2019 г. в радиошоуто на Хауърд Стърн, шест години след раздялата, Стюарт отново разсейва теорията, че връзката на звездните актьори е била пиар. „Срещахме се наистина няколко години. Това беше първата ми [истинска] любов". В разговора с водещия Стюарт признава, че ако е била чула предложение за брак от Патинсън, е щяла да каже Да!, защото той е бил „най-добрият млад мъж, за когото едно момиче може да мечтае“. Но, както знаете, историята не търпи подчинителното наклонение. 

Fka Twigs

Следващата година и половина, след като се разделя със Стюарт, Робърт е забелязан с различни момичета, включително актрисата Райли Киоу и моделите Дилън Пен и Имоджен Кер, но актьорът не развива сериозна връзка с нито едно от тях.


Met Gala, Ню Йорк, 2015 г.

Всичко се променя през 2015 г. - Патинсън се влюбва. Историята им с певицата FKA Twings (Талия Барнет) започва на неин концерт, след като двамата са представени един на друг от общи приятели - актьорите Сиена Милър и Том Стъридж.

Връзката на влюбените се развива бързо. Актьорът дори си взема малко почивка от работа, за да придружи приятелката си на нейното европейско турне. Скоро Барнет се мести да живее при Патинсън, малко по-късно става известно, че звездите са се сгодили. 

Междувременно феновете на „Здрач“ не се отказват от надеждата за обединението на „Едуард“ с „Бела“ и в социалните мрежи са възмутени от появата на „третия излишен“. Талия е бомбардирана с писма, в които открито се заявява: "не си достойна за такъв прекрасен партньор в живота като Робърт". Влюбените не реагират на провокациите и изглеждат абсолютно щастливи заедно.


Лос Анджелис, 2016 г.

Но въпреки сериозните намерения и годежа, не всичко е безоблачно в отношенията на двойката. Първата сериозна кавга се случва заради спречкване между Талия и Кристен Стюарт: твърди се, че Барнет по доста груб начин е забранила на актрисата да споделя каквото и да е за Патинсън пред репортери. Според запознати, Робърт е бил много разстроен от това поведение на годеницата си (особено след като с Кристен ни най-малко не са врагове, напротив, останали са близки приятели). И вече през декември 2016 г. Робърт и Талия отменят годежа, макар че се опитват да поддържат връзката. Всички усилия се оказват напразни - през 2017 г. Патинсън и Барнет се разделят окончателно по инициатива на актьора.

Сюки Уотърхаус

Робърт не тъгува дълго - през същата 2017 г. Патинсън е забелязан с бившата приятелка на Брадли Купър, моделът Сюки Уотърхаус. Първоначално двойката не рекламира романтиката си, двамата почти не излизат публично заедно, докато едва през август 2018 г. потвърждават условно връзката си, като се оставят да бъдат снимани от папараците на няколко пъти. 


Лондон, 2021 г.

Въпреки това, дори след това условно признание влюбените не стават чести гости на клюкарските рубрики - и двамата предпочитат да не парадират с личния си живот. Но благодарение на вездесъщите вътрешни хора, феновете знаят, че карантината, която се превърна във фатален тест за много звездни, пък и обикновени, двойки, само укрепва връзката между Робърт и Сюки - те дори наричат това „най -доброто време“ и перфектната възможност да останете сами.


Лондон, 2019 г.

И така, през есента на 2020 г. моделката се появи на събитие с пръстен на безименния пръст на лявата ръка, след което всички медии уверено обявиха годежа на влюбените. Патинсън и Уотърхаус нито отрекоха, нито потвърдиха ​​информацията, но се знае, че живеят заедно в Лондон и много рядко попадат в обективите на папараците. С романа си те доказват популярното мнение, че щастието обича тишината, затова и появата им заедно в съвсем официалното качество на двойка се оказа почти триумфална

More Celebrities