Следва

Зад кулисите на коронацията на крал Чарлз III - важните моменти, които останаха незабелязани

Party Time: Ким Кардашян в "крокодил", Риана в кожи - рожденият ден на Александър Арно

В култов нюйоркски ресторант в нощта на 5 май се проведе ЧРД партито на Александър Арно, 31, синът на Бернар Арно, собственик на LVMH и един от най-богатите хора на пхланетата. По повода на едно място се събраха Риана и Ким Кардашян, наред с останалите звездни поканени

 

Celebrities преди 11 месеца

Александър Арно е едно от петте деца на френския милиардер Бернар Арно и наследник на LVMH, която включва Louis Vuitton, Guerlain, Dior и куп други луксозни марки. За да честити рождения ден Риана дойде заедно с половинката си A$AP Роки. Снимките на двойката, направени от папараците, моментално станаха хит в мрежата.

Акцентът, по традиция, е върху тоалета на певицата, бременна с второто си дете: налице са сив космест топ, тъмнокафява пола от лицева кожа, гарнирана с кожа с косъм, огромна кожена пелерина Loewe и сандали тип гладиатор от Gianvito Rossi с каишки до коляното. Визията завършват футуристични слънчеви очила Chanel и масивни обеци Jacob & Co.

Съвместните излизания на Риана и A$AP Rocky привличат голямо обществено внимание напоследък заради слуховете, че двойката предстои да се ожени и дори вече е сключила тайно брак. Самата певица подхранва тези слухове - наскоро тя се появи на Met Gala 2023 в сватбена визия на Valentino. А по-късно, публикувайки снимки от бала в социалната мрежа, тя подписа публикацията с: „Булката идва“.

Не е известно дали на партито на Арно е имало дрескод, но Ким също е избра "животинска" визия за събитието. Тя носеше прилепнала винилова рокля Alaia с крокодилски ефект плюс сандали Dsquared2 с връзки. Визията завършват чанта Tom Ford и бижута Alaia.

More Celebrities