Следва

Тържественост и показност - коронацията на Чарлз III няма да пести от нищо

Смело и много нейно: Риана на вечеря с любимия

На ръба на ужасния ужасон, но пък толкова да й приляга 

Celebrities преди 1 година

35-годишната певица, която очаква второто си дете, беше заснета в Ню Йорк, докато крачи към ресторанта за вечеря с любимия Ейсап Роки.

Нахално червеният ансамбъл от твърде тясно трико е от луксозната марка Alaïa. Ефектът е видимо търсен, предвид положението на звездата и упорития маниар на Риана да демонстрира, че и понаедряла от очакването на дете, една жена може и трябва да се облича точно както желае (вижте още: Риана, синът й и бебето на път в Париж). Яркият стайлинг допълват ефектни сребърни бижута от Messika, високи червени сандали и любимата напоследък на дамата чантичка Gucci. На излизане от мястото на срещата, към червения тоалет се прибяват късо яке от изкуствена кожа и стегнатия в тениска, черно кожено яке и луксозен деним Раким Мейръс, ака A$AP Rochy.      

More Celebrities

Gone for good: защо Шанън Дохърти се разведе със съпруга си ден преди смъртта

Celebrities преди 1 ден

Шанън Дохърти, която си отиде преди дни на 53 годишна възраст, се е развела със съпруга си Кърт Исваринко точно ден преди кончината си. Актрисата подписва бракоразводният документ на 12 юли, а бившият й съпруг Кърт Исваринко слага подписа си на 13 юли - денят, в който звездата от Бевърли Хилс 90210 напусна този свят.