Следва

Най-хармоничните двойки в българското публично пространство

Успешният флирт. Няколко съвета за бърз резултат

И все пак, тук подбрахме някои златни правила, които не бива да пренебрегваш. Прочети ги. Със сигурност ще...

Лица преди 14 години

Знаем, че си падаш по флиртовете и едва ли има нещо ново за теб в тази област.

И все пак, тук подбрахме някои златни правила, които не бива да пренебрегваш. Прочети ги. Със сигурност ще научиш нещо ново. A какъв по-удобен случай от този да си сам/сама на един такъв празник като 14 февруари, а барът да е пълен с индивиди за добра партия.

Опитвай се да следваш съветите ни за успешен, приятен и резултатен флирт:

1. Слушай това, което събеседникът ти говори. Най-добрият начин да направиш впечатление.
2. Усмихвай се. Доказано е, че когато се усмихваме, отделяме хормони, които ни карат да се чувстваме приятно. А пък ако докараш и загадъчна усмивка, ще е още по-добре.
3. Мисли позитивно. Не говори за тъжни неща или проблеми.
4. Опитай се да останеш спокоен. Представи си, че си радиопредавател- ако си изнервен и притеснен излъчваш това и събеседника ти го усеща.
5. Чувствай се удобно в собствената си кожа. Най-силното ти оръжие е доброто самочувствие.
6. Не се ограничавай само до хората, които ти харесват. Да се срещаш с различни хора е най-добрият начин да подобриш уменията си за флирт.
7. Гледай човека срещу теб в очите. Успешният флирт е в очите.
8. Не се страхувай да използваш допълнителни инструменти- кучета, шапки, бебета (не твоето) и т.н., дават чудесен повод за начало на разговор.
9. Никога не оспорвай комплиментите, които ти правят. Ако някой ти каже, че харесва как си облечен, не се обяснявай как си ги купил преди пет години на разпродажба. Просто кажи благодаря и се усмихни.
10. Подбирай весели и приятни теми на разговор, които ще създадат позитивна и непринудена атмосфера. Хубавото настроение е задължително.


Това е от нас. Сега ти си на ход.

More Лица