Следва

Трета бременност за Мила Йовович

Помощ: 5 типа мъжаги, с които е по-умно да няма игра

В младостта си всички сме се срещали с младежи и мъже, които днес не бихме и погледнали.

Love преди 4 години

Някои от тях, тогава "семпли", остават и днес "семпли", т.е. ние може и да еволюираме, но те - не. Как всъщност да систематизираме недостойните за вниманието ни? Ето петте типа мъже, които ВИНАГИ е по-добре да избягваме:

1. "Хайде да се съблечем"
Този "претендент" е мил и нежен... и много обича да се прегръща и целува, като излиза с предложението за споделеност на тази му страст още на първия половин час след запознанството. Може и да му се струва на момъка, че това е ок, дори забавно, но не, не е, все пак у всекиго трябва да има граници!

2. "Спя"
Всичко е започнало добре, а после той спира да намира време за вас. В употреба влизат най-прозаични отговори, даже, че иска да спи. Не му е интересно с вас, това е. Нека тогава стои надалеч.

3. "Здравей, красавице"
Някога сте се виждали, за кратко... И хоп, той изниква отнякъде и ви пише, дори без да ви нарича по име. И си мисли, че ще се получи - например да се съгласите на среща или дори нещо по-сериозно?

4. "Не обича да харчи пари"
Кани те в ресторант и поръчва салата, аперитив или каквото и да е, накрая задължително дели сметката. Това категорично не зависи от неговото реално финансово състояние, той просто е стиснат по принцип. Като правило, това не е единствената странна черта у този тип хора, така че бъдете много внимателни.

5. "Пошегувах се!"
Мъж, който се опитва да маскира груба или несъобразителна фраза като сарказъм и отказва да си признае неправотата... Харесва ли ви? Не, отвратително е.

More Love