Новият календар на Lavazza 2022 “Мога да променя света” беше представен във Флоренция, като част от наградите Renaissance

Новият календар на Lavazza 2022 “Мога да променя света” беше представен във Флоренция, като част от наградите Renaissance

Календарът включва портрети на шестима активисти, включително Бен Харпър, от многократно награждавания Еманюел Любецки

Флоренция, 11 октомври 2021 г. - Времето за размисъл отмина, сега е моментът за предприемане на действия. Именно тази концепция е вдъхновила календара Lavazza 2022, представен на церемонията по връчване на наградите Renaissance“ във Флоренция. Замислен и реализиран под творческото ръководство на агенция Armando Testa, със заглавието си „Мога да променя света“, проектът изпраща призив за действия за положителна промяна - сега, незабавно. Представен чрез фотография и музика, това е призив, насочен към всички и разказан чрез историите на шестима активисти, които чрез изкуството се стремят да променят света всеки ден, уловен от един от най-големите режисьори на фотографията в историята на киното – трикратният носител на „Оскар“ Еманюел Любецки.


Сонита Ализаде

„Целта на Календара за 2022 г. е да отпразнува историите на онези, които с изключителен артистичен талант посвещават всеки ден от живота си на прилагане на своите убеждения на практика, за да направят света по-добро място, и тези, които могат да ни предложат друга перспектива. Искаме да изпратим послание за вяра във възможността да променим себе си и всички заедно да променим света“, заявява Франческа Лаваца, член на борда на Lavazza Group.

„Мога да променя света“ е посланието, което се появява от кадрите със шестимата активисти, всички много различни по отношение на възраст, култура и географски произход, но всички с много емоционални лични истории и способност да изразяват своята активност чрез изкуство. Календарът на Lavazza ги определя като активисти – термин, използван за означаване на художници, които поставят устойчивостта в центъра на мисленето и работата си и които успяват да я предадат чрез своето възприятие и талант.


Бен Харпър


Сайпе

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.