Следва

Ретрото е новото черно

Колко бижута Tiffany & Co. преброихте върху Хейли Бийбър - новият посланик на марката?

Няма такова понятие като твърде много диаманти

 

All fashion преди 2 години

Така се продават бижута, не мислите ли? С колекция след колекция и с ново атрактивно рекламно лице след друго такова. След като пуснаха божествената си колекция часовници и бижута Tiffany Eternity, които разшириха емблематичната за марката линия Victoria, като наеха междувременно Бионсе и Джей Зи за свои лица, от Тифани поднесоха поредна приятна изненада на феновете. Хейли Бийбър бе анонсирана като нов посланик на компанията, която олицетворява американската бижутерийна класика. Сътрудничеството между модела и Tiffany & Co. започна веднага с кампания, дело на фотографа и режисьор Шариф Хамза. На снимката, която се появи във фийда на Бийбър, тя позира в леглото с дузина бижута в бяло, розово и жълто злато, не че имаме нужда от напомняне, че в смесването на благородни метали няма нищо лошо, напротив. Между другото, личният овален годежен пръстен с диамант на Хейли е заменен с Tiffany True, по-компактна, графичнаи модерна интерпретация на класическата Tiffany Setting, който се присъедини към колекцията на марката през 2019 г.

Във видеото моделът сменя бижута от колекциите HardWear, Victoria и Tiffany T с рационализирани маншети и висулки на Elsa Peretti. За разлика от снимката, мини-филмът е заснет от 22-годишния видеооператор Нолан Зангас, чието портфолио вече включва марки като Burberry, Tom Ford, Revlon, Nike, Levi's и други модни и козметични гиганти. Красиво колкото си иска... 

 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.