Следва

Queen of the Desert: най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Скорпион, знак по знак

HUAWEI nova 9 идва на българския пазар с кампания за предварителни продажби в комплект с Huawei FreeBuds 4

Новообявеният HUAWEI nova 9 е с атрактивен дизайн, изключително тънък и лек, и се зарежда напълно за само 38 минути

All About Life преди 2 години

Веднага след официалната премиера на новия смартфон HUAWEI nova 9 във Виена на 21 октомври, започна и предварителното записване за модела в България. Кампанията за предварителни поръчки ще продължи до 31 октомври 2021, включително. Така всеки, който е поръчал HUAWEI nova 9 в периода 21.10.2021-31.10.2021, ще го получи в комплект с безжичните слушалки от отворен тип Huawei FreeBuds 4. Цветът на HUAWEI nova 9 е според наличностите на конкретния търговец – Black или Starry Blue, а Huawei FreeBuds 4 са в цвят Silver Frost.

В указания период комплектът може да се поръча в партньорската мрежа на Huawei, която включва – А1, Виваком, Теленор, Технополис, Техномаркет, Зора и партньорите на официалния дистрибутор Поликомп. Повече информация можете да получите от тук.

Новообявеният HUAWEI nova 9 е с атрактивен дизайн, изключително тънък и лек, и се зарежда напълно за само 38 минути. Ultra Vision системата на гърба му включва 50-мегапикселова RYYB Ultra Vision основна камера, 8-мегапикселова ултра широкоъгълна камера, 2MP камера за дълбочина и 4cm макро камера за изключителни потрети, панорамни или градски снимки отблизо и далеч. Отпред получавате 32-мегапикселова селфи камера с модерни функции. На фокус е 4К видео заснемането и мощни опции за използването на предната и задната камера по време на един видеоклип – за превключване на камерите в рамките на един клип, за едновременно снимане с двете с ефект картина-в-картината, и други.

Huawei FreeBuds 4 са TWS слушалки от отворен тип, които възпроизвеждат звук с висока резолюция и поддържат адаптивно активно шумопотискане при максимален комфорт за дълго носене. Комплекът е перфектно предложение за съвременния динамичен начин на живот, като дава стилно излъчване, мощна мобилна платформа и надеждност по отношение на живота на батерията.

Периодът на кампанията е от 21.10.2021 г. до 31.10.2021 г. или до изчерпване на количествата на препоръчителна крайна цена от 999 лв. Цената може да се различава в търговската мрежа според конкретния търговец в брой или на изплащане с абонаментен план в мобилните оператори.

More from View Sofia

Huaweistore.bg отбелязва старта на продажбите на P50 серията със специална изненада

All About Life преди 2 години

Новите модели от дългоочакваната серия P50 – P50 Pro и P50 Pocket, могат да се поръчат предварително до 6 февруари и от онлайн магазина на Huawei в България - huaweistore.bg. При предварителна поръчка те идват в комплект с безжичните слушалки с отворен дизайн и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 4.

Спайс Гърлс се готвят да „подправят” живота ни отново

All fashion преди 12 години

По време на интервю за австралийския телевизионен сериал "Sunrise", една от петте дами - Мелани Браун намекна, че легендарната момичешка банда от 90-те години ще се събере отново за диамантения юбилей на кралица Елизабет II на 4 юни. 

Цветята значат много: познаваме ли символиката им и какво ни казва цветът

Love преди 1 година

Дни след красивия празник Цветница обръщаме внимание на един неглижиран факт: цветът на цветята има голямо символно значение, освен самият им вид, затова е много важно как подбираме красавиците, преди да ги подарим

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.