Следва

Уил Смит пуска сериал, посветен на отслабването му

We Love: Деми Мур по кадифе

Гледайки тези кадри, със сигурност си задавате същия въпрос като нас: чие дизайнерско творение е избрала превъзходната мисис Мур, за да ни отвърти главите? Защото и ТЯ, и ТОЙ, тоалетът, са просто брилянтни.  

Celebrities преди 2 години

Леко открехваме завесата - Деми Мур е много близка приятелка с Ким Джоунс (четете още: Деми Мур, дефилето за Фенди и проблемът с новото й лице). Събитието е перфектното за луксозна вечерна поява - вечеря на WSJ Innovator Awards. Следователно - обличаш нещо фантастично, подсказано ти от креативния шеф на Fendi, позираш в топ-форма на елегантен брандиран сив фон, и направо грееш.

Да, кадифеният смокинг е от Ким Джоунс, който прави пореден фурор в италианската модна къща след като постигна подобни резултати и в Dior Men. Ким замени великия кайзер, Карл Лагерфелд, във Fendi, и тази година лансира първата колекция дамски дрехи в кариерата си, като Деми е едно от лицата на колекцията. 

На елегантно събитие в Ню Йорк с много строг дрескод, Деми се появи в кадифен смокинг на Fendi, с позволена за звезда от нейния ранг фриволност. Актрисата облича дрехата на голо, разкривайки фантастичен бюст. Пикантно е, секси е, елегантно е, особено в ръцете на самия Джоунс. Следва да отдадем внимание и на другия важен звезден аксесоар на партито – очилата на Деми, която на 11 ноември ще навърши 59, с диоптри. Останалото е в кадрите >>>

 

More Celebrities