Следва

Красавиците също плачат: Бела Хадид проговори

Есен в Лос Анджелис: една красива любовна история по истински случай. В ролите: Дженифър Лопес и Бен Афлек

Мляс и цуни-гуни - разкошно нещо е споделената любов! 

Celebrities преди 2 години

Вижте фона, освен останалото. И ще разберете, че заедно гледаме един прекрасен увличащ любовен филм, състоящ се от точно 13 кадъра. На последните папарашки снимки Бенифър 2 са точно като влюбени тийнейджъри, които не могат да се отлепят един от друг. Обръщаме специално внимание на очите, по-долу в кадрите... 

52-годишната актриса и певица и 49-годишният актьор са като залепени на летището в Лос Анджелис, преди тя да излети с частен самолет за Ванкувър. Като пожелаваме на всички най-накрая да се влюбите така, продължаваме да съзерцаваме тази красота, която всъщност всяко човешко същество заслужава. Гуш!  

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.